ŠOK SAZNANJA: Baka (78) koja je uhapšena u šumi sa KESOM NARKOTIKA živela pored Strahinje Stojanovića koga su RAZNELI BOMBOM?!

Starica N.V. (78), koja je uhapšena sa skoro pola kilograma narkotika, živi u istoj zgradi u kojoj je živeo Strahinja Stojanović koga su razneli bombom u ulici Omladinskih brigada.

Žena je uhapšena sinoć u šumi u Galenici i Interventni tim policije odveo ju je u policijsku stanicu u Zemunu. Kod nje je pronađeno 400 grama bele praškaste materije, šest PVC kesa sa amfetaminom, digitalna vagica, ali i nož dužine od 20 centimetara

Kako komšije pričaju, narko-baka živela je mirnim životom u stanu sa svojim sinom (40) i kažu da nikada nisu ni mogli da pretpostave da tako stara žena ima posla sa tim stvarima.

– Šokirani smo. Ne možemo da verujemo da je to ona. Uvek su se normalno ponašali i sin i ona, živimo na istom spratu i stvarno nikada nismo imali problema sa njima. Zvali su nekoliko stanara iz zgrade da idu u policiju kao svedoci – kaže začuđena komšinica.

Dodaje da se u toj šumi stalno nešto dešava.

– Čak postoje i tri parcele na kojima rade žene i gaje svoju baštu. Možda je išla da im pomogne. Sve mi je sumnjivo. Ne mogu da poverujem da tako stara žena može sa sobom da nosi te stvari – kaže komšinica.

Zbunjene komšije kažu da je u toj istoj zgradi nekoliko spratova iznad živeo i Strahinja Stojanović, koji je navodno bio visoko rangirani kavčanin, a koga su razneli bombom dok je bio sa partnerkom u kolima.

Podsetimo, Strahinja Stojanović ubijen je 2020. godine kada je egzekutor putem daljinskog aktivirao bombu koja je bila ispod njegovog džipa BMW X5 na Novom Beogradu. Eksplozivna naprava bila je ispod njegovog sedišta pa je samo on dignut u vazduh iako je u trenutku napada s njim bila i njegova devojka Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48).

Stojanoviću je avgusta 2018. godine prvi put postavljena bomba pod auto, a u tom napadu deblji kraj izvukla je njegova tadašnja devojka mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (24) koja je bila teško povređena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare