NENAD JEZIĆ KUM JE POZNATOM PEVAČU, ALI NE SLUŠA NJEGOVE PESME: Evo uz koju muziku se glumac opušta i s kojim HITOM dočekuje GOSTE

Na estradnoj sceni su mnoga prijateljstva prerasla u kumstava. Nenad Jezdić bio kum Željku Joksimoviću na prvom venčanju sa suprugom Vesnom.

Međutim, proslavljeni glumac privatno sluša neku drugu vrstu muzike.

„Kad odmaram ili radim u podrumu u mojoj destileriji obožavan da slušam glasnu muziku. Slušam naše filharmoničare, simfonijski orkestar RTS. Volim da čujem i violinsku muziku, Čajkovskog, Baha, ali dobru izvornu narodnu muziku – ispričao je glumac svojevremeno za Kurir.

Nenad Jezdić je kao i Željko iz Valjeva, a kako su ranije pričali, zajedno su pohađali isti razred osnovne škole. Jedna pesma ima posebno mesto u njegovom srcu.

„U svom selu dočekujem goste pesmom „Marš na Drinu“. Ali ne sa rečima, reči nekako uvek devalviraju. I ovo što pričam o sebi devalvira. Ali eto, sam razlog što je nastala, mesto gde je nastala – kompozicija je nastala u Valjevu – posebno me podiže, posebno me radi i posebno me čini ponosnim što sam to gde jesam, tu gde jesam, i što sam takav kakav sam“, zaključio je Jezdić

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare