MAJA I BILAL REKLI DA! ZAPEVALA IM BARBARA BOBAK PESMU ZA PRVI PLES: Pršte poljupci, a Marinkovićeva odlučila kako da se PREZIVA /VIDEO/

Došao je trenutak da Maja Marinković i Bilal Brajlović izgovore sudbonosno „DA“.

Mladenci su sa svatovima stigli u drugi deo imanja, a svečani čin će se odigrati na brodu. Maja i Bilal su stali pred matičara Zvezdana Slavnića, koji je održao govor.

– Bilalu želimo da Maja ne zaprži čorbu, da bude kralj, a ne car, da sve puca od ljubavi i da ga Maja u bazenu ne udavi. Da vam brak bude bez tuge i bede, da se ne ponavljaju scene Maše i mede. Savetujemo da ne žurite, da štedite honorare, da bi Biki umesto Takija punio ormare. Bilale, Maji budi poput princa, i mani se zadrugarki iz kokošinjca. Ako Maja da grebe krene, ne zaboravi da ima pravo na tri žene. Neka ovaj dan bude početak dugog i zajedničkog života – pročitao je Zvezdan.

– Mladenci i gosti, pre 27 godina sam venčao majku Jelenu sa njenim verenikom Čupom, nadam se da će ti, Majo, brak potrajati duže od Jeleninog. Nadam se da se nećete ljutiti što je Taki trampio burme za dve gajbe piva. Želim da ovaj dan provedete u sreći i miru. Mladenci, srećno, gosti prijatan doček – dodao je Slavnić.

– Ja hoću da dodam prezime, hoću da budem Marija Marinković Brajlović – istakla je Maja.

Usledio je prvi ples mladenaca, a svi su se preselili u salu gde je zapevala pevačica Barbara Bobak.

Svi su se oduševili kad su ušli u diskoteku, koja je bila dekorisana specijalno za ovu priliku kao svečana sala.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare