BEZ DLAKE NA JEZIKU! Marinković otkrio ovo o njima: „Ja sam se u njegovim godinama oženio i dobio dete“

Otac deteta rijaliti zvezde Miljane Kulić, Ivan Marinković, dobio je reč kako bi izneo svoju nominaciju, pa je tom prilikom bez dlake na jeziku, otkrio šta misli o svom cimeru Lazaru Čoliću Zoli


Naime, zadrugar je za crnim stolom komentarisao odnos atraktivne crnke Anite Stanojlović i bivšeg dečka Miksi Kulić , kao i ljubavnu situaciju u kući. 


Marinković ističe da ne može skroz da prokljuvi Zolu, ali da veruje da je bio iskren u odnosu sa Miljanom Kulić, kao i da je rođen da postane komentator i rijaliti igrač.

Tajanstven mi je, jer sam unapred stekao neko mišljenje o njemu. Ja sam se u njegovim godinama oženio i dobio dete. Verujem da je bio zaljubljen u Miljanu, ne bih da verujem u suprotno. Imali smo priliku da vidimo Danijela, ja sam čuo da je imao priču sa njom. Ono što mene brine u ovoj situaciji je ovaj odnos sa Anitom, ne znam šta znači ovo što je on rekao. Ono što sam uspeo da primetim, jeste da mu se ozbiljno svidela Anita. U dva tri navrata sam po minut proveo vreme u Zolinom društvu, pa sam video da mu se dopala. Nemoguće mi je da čovek sa 28 godina i to što ga rijaliti vuče, čudno mi je da ako ima uopšte bilo koji osećaj prema Miljani, da tek tako može da mu se svidi neka druga devojka. Plašim se sledeće situacije kada je Zola u pitanju, šta dalje on može da uradi? Plašim se da li će moći da se prešalta u ulogu dobrog komentatora, tako mi deluje. To onda znači da bi morao u nekom trenutku da se vrati priči sa Miljanom. Većina nas smo sposobni, bez obzira na to što smo na televiziji, da ugasimo neke priče, evo pričam u svoje ime. Veoma mi je zanimljiv za komentarisanje, u godinama je kada muškarci dolaze u doba prave zrelosti. Bez obzira što ga je vukla ova priča, i dalje mi je čudno da mu se ovo naprasno desi, ali mu se jeste svidela Anita i da je malo požurio. Miljani želim sve najbolje jer je majka mog deta, eto toliko! 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare