SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Nada i Vendi žestoko zaratile, PLJUŠTALE PROZIVKE, pevačica se obratila voditeljki: Sanja, ŠTA JE OVO?!

Sandra Rešić, Nada Obrić, Vesna Vukelić Vendi i Milicu Dabović su bez dlake na jeziku iznosile svoje stavove zbog kojih su pojedine otpočele žestoke ratove pred kamerama.

Naime, nakon Vendine detaljne analize ženskog roda, koja se očigledno Nadi Obrić nije svidela, pevačica se vidno besna obratila voditeljki.

– Jesi li ti nas zvala na neku tribinu ili si nas zvala u emisiju?! Rado, života ti, reci šta ti fali u jednoj rečenici, izvinite, pa da se razilazimo – rekla je Nada.

– Ja sam baš uživala da slušam Vendi – dobacila je Dabovićeva.

– Gospođo Nado, svako sluša svojim kapacitetima! Nisu svi sposobni da upiju nešto što im se priča, zato život prolazi pored njih – istakla je Vendi, prenosi Kurir.

– Moji kapaciteti su ravni nuli! Molim sagovornice da mi se tako obraćaju, je l’ to jasno?! Moji kapaciteti nisu za ovakvu vrstu predznanja – rekla je Obrićeva.

– Gospođa Nada kada vidi nekog sa naočarima koji liči na intelektualca dobije rubeole, a kamoli da još pored nje sedi neko ko je intelektualan! Normalno je da se ovako naježi i nakostreši, pa počne da bljuje vatru – dodala je Vukelićeva.

– Reci, Rado, ljubim te, šta ti fali – nastavila je Nada.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare