ĐOKOVIĆ ĆE UVEK BITI JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVETU Rud pred početak takmičenja u Torinu: Novak je favorit na svakom turniru!

Norveški teniser Kasper Rud pre početka turnira govorio je o favoritima za trofej na Završnom mastersu.

Novak u teniskom smislu izgleda sjajno. Ali, nije imao mnogo sreće ove sezone sa njegovom situacijom, da nije mogao mnogo bodova da brani ili da se za njih bori. U neke zemlje mu nije bilo dozvoljeno da uđe, što je mnogo uticalo na njegov rejting„, naveo je Rud, pa dodao:

Za mene, Đoković će uvek biti jedan od najboljih na svetu, ako ne i najbolji. I uvek će biti favorit, na svakom turniru. Pokazao je to i ove godine, osvojio je Vimbldon, pa dva turnira u dve nedelje, uzeo je i masters u Rimu. Iako je igrao samo osam-devet turnira, po rejtingu je blizu prvih pet na svetu„, rekao je Norvežanin.

Ðokoviću će rivali u „Crvenoj grupi“ biti Grk Stefanos Cicipas i Rusi Danil Medvedev i Andrej Rubljov. U „Zelenoj grupi“ će igrati drugi teniser sveta Španac Rafael Nadal, Norvežanin Kasper Rud, Feliks Ože-Alijasim iz Kanade i Amerikanac Tejlor Fric. Ranije se zbog povrede trbušnog mišića sa ovog turnira povukao prvi teniser sveta Španac Karlos Alkaraz.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare