ZA NOS, OČI, USNE, ZADNJICU, JAGODICE DALA 50.000€! Anđela Veštica za DESETKE pukla 20.000€, a za 3.000 kubika mora u inostranstvo

Anđela Veštica, bivša porno-glumica, otkrila je da ima „desetke“, ali pošto tu ne želi da se zaustavi, rekla je da će ići na novu operaciju u inostranstvo. Anđela ne smatra da bi trebalo da prekine sa operacijama.

– Imam desetke, ali još bih povećala grudi! U Americi ima žena koje ugrađuju i po 3.000 kubika, ali naši doktori ne mogu da nabave tolike implante, pa bih morala da se operišem u inostranstvu – započinje priču Veštica i dodaje da zbog velikih grudi ponekad ima zdravstvenih problema.

– Boli me kičma kada dugo stojim ili čistim po kući. Tada obavezno legnem da se odmorim. Dešava mi se da se ukočim, ali tada odem na masažu i prođe me. Koliko god da je teško, zadovoljna sam, jer ne bih volela da budem devojka bez grudi! 

Veštica je prvi put uvećala grudi sa 19 godina.

– Tada sam stavila 275 kubika. Ukupno sam imala četiri operacije, a poslednju, kada sam ugradila desetke, radila sam pre šest godina. Nije me mnogo bolelo, muški sam sve podnela – priča rijaliti zvezda, koja je na operacije grudi do sada potrošila 20.000 evra.

– Radila sam i nos, oči, usne, zadnjicu i jagodice. Sve operacije sam ukupno platila 50.000 evra. U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake. Prirodno sam imala dobru zadnjicu, ali sam malo stavila u gornji deo kako bi izgledala istrćenije. Mogla sam to i treninzima da postignem, ali me je mrzelo. Sa usnama sam imala velikih problema. Stavila sam biopolimer kada sam imala 19 godina, a usne su mi izgledale kao viršle. Imala sam nekoliko operacija kako bi mi izvadili taj materijal, ali bezuspešno. I pored razgradnje na koju sam išla, nije moguće u potpunosti izvaditi biopolimer. Osuđena sam na to da do kraja života imam velike usne – završava priču Anđela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare