UŽIVO! ŽANDARMERIJA BLOKIRALA USTANIČKU Srđan Lalić opet za govornicom: Do sada razotkrio više od 15 ubistava Belivukovog klana

Srđan Lalić, visokopozicionirani pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je sklopio sporazum sa tužilaštvom i odlučio da progovori o svim zločinima te kriminalne grupe za koje zna u zamenu za 18 godina zatvora, danas bi trebalo da nastavi svoje svedočenje pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Ustanička ulica privremeno je bila zatvorena za saobraćaj, pošto su u pratnji policije, u maricama, prebačeni optuženi koji borave u Centralnom zatvoru.

Podsetimo, on je duže od pet sati govorio o više od 15 ubistava, od kojih mnoga nisu na optužnici protiv kriminalne grupe.

Ukoliko Srđan Lalić danas završi svoje slobodno izlaganje, pitanja će imati mogućnost da mu postave tužilaštvo, sudsko veće, advokati ali i sami optuženi koji iz posebnog dela sudnice prate izlaganje Srđana Lalića.

Iako je početak suđenja zakazan za 14.30 sati, oko zgrade Specijalnog suda već je raspoređen veliki broj pripadnika Žandarmerije sa dugim cevima, kao i drugih policijskih jedinica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare