SRBIJA U ŠOKU! MITAR I VLAHOVIĆ PROPUŠTAJU MEČ SA BRAZILOM?! Jedan polomio 2 kosti, drugom preti pauza od MESEC dana!

Po svemu sudeći, selektor Dragan Stojković neće moći da računa na naše glavne napadače za duel sa višestrukim svetskim prvakom Brazilom (24. novembra), što mu zadaje veliku glavobolju pred put u Katar.

Kako „Politika“ saznaje „orlovi“ će premijerni meč na SP igrati bez glavnih aduta u napadu: Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Iako je do Mundijala u Kataru ostalo još desetak dana, napadač Fulama i rekorder po broju golova za nacionalni tim još uvek nosi štake!

Gotovo je izvesno da će Mitrogol propustiti meč protiv Brazila, jer ozbiljnu povredu koju je zadobio protiv Švedske u Ligi nacija vuče još od 24. septembra. Iako se činilo da povreda nije ozbiljna, posle detaljnih lekarskih pregleda ustanovljeno je da je napadač Fulama polomio dve kosti na stopalukoje su mu pravile ozbiljan problem.

Mitrović je trenutno u Beogradu gde lekarski tim čini sve kako bi se napadač što pre stavio na raspolaganje Piksiju. Veruje se da će za mečeve sa Kemrunom (2. novembra) i Švajcarskom (2. decembra) biti spreman.

Takođe, zabrinjavajuća je činjenica da je i drugi napadač „orlova“ Dušan Vlahović već neko vreme van terena. I njegova povreda je ozbiljne prirode, traži mirovanje od najmanje mesec dana. Kako stvari stoje i on bi mogao da propusti duel sa Brazilom!

Tetiva koja se nalazi na primicaču dosta je upaljena i istegnuta i to mu predstavlja veliki problem. Inače, Valhović je u trenažnom procesu u Juvenstusu, ali radi odvojeno od ekipe.

Dušan je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao 25. oktobra protiv Benfike u LŠ, ali je u 69. minutu izašao sa terene jer je osetio bol.

Sada samo ostaje da se nadamo najboljem i da će se dvojica napadača potpuno oporaviti do polaska u Katar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare