ODLIČNA IM JE BUDUĆNOST, NEĆE BITI NA ULICI: Predsednik o sudbini Đurića i Filipovića ali i ostalih koji su ustali protiv terora

BEOGRAD – Želeli su incidente, sukobe i poniženje srpskog naroda, vidite da oni ne odustaju od tih tablica i da im ne pada na pamet da formiraju ZSO jer im je jedini cilj bio da izazovu nestabilnost i sukobe – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja posle dodele odlikovanja u Predsedništvu.

On je kazao da će narednih dan i po provesti u Parizu na razgovorima s predsednikom Makronom baš povodom KiM a da je posete Egiptu i Kataru, povodom početka SP u fudbalu, otkazao baš zbog napetosti na Kosmetu.

Na pitanje kakva je sad budućnost odlikovanih kapetana Nenada Đurića i Aleksandra Filipovića sa Severa KiM koji su skinuli uniforme tzv. kosovske policije zbog Kurtijevog terora, predsednik je rekao:

– Odlična im je budućnost, neće biti penzionisani i neće biti na ulici, radiće u organima države Srbije… Srbija misli na svoj narod a to se odnosi i na 3.500 ljudi sa KiM koji su ustali kao njih dvojica – rekao je predsednik Vučić dodajući da narod dole odlično zna da on zna kako oni žive i kakve su sve poteškoće prošli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare