ŠOKANTNO! Ovako je Alex Nikolić izgledala ranije /FOTO/

Aleksandra Nikolić trenutno je jedna od najintrigantnijih učesnica šeste sezone rijaliti programa „Zadruga“.

Oni koji su redovno pratili ranije sezone „Zadruge“, mogli su da primete da se fizički izgled starlete drastično menjao iz godine u godinu.

Naime, kada se pojavila u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija, Aleksandra je izgledala neprepoznatljivo. Starleta je imala crnu, dugu kosu, koju je već u sledećoj sezoni rešila da promeni.

Nikolićeva je pred sledeću sezonu prefarba kosu u braon i skratila na, tada popularnu, paž frizuru.

Na društvenim mrežama se pojavila fotka na kojoj fanovi Zadruge tvrde da je ona, a na kojoj je u prisnom zagrljaju sa Ratkom Dimovskim poznatim kao Zmaj od Banata i Vitom Tarotom aktivnim učesnicima rijalitija Parovi.

FOTO: PRINTSCREEN

Inače i sama Aleksandra ranije je pričala kako je imala burnu prošlost.

Pa je tako spominjala da je radila kao promoterka u Bujanovcu.

– Igrala sam, kitili su me novcem, oprobala sam se i kao go-go igračica, išla sam tada od stola do stola i igrala, bodije sam kupovala po tim šopovima. Ružno sam igrala. Imala sam neke ružne poteze, spuštala sam bretelu, ubacivali su mi tu pare, nije baš bilo moralno, bila sam u nekom vešu, bodijima – ispričala je Aleksandra prošle godine u „Zadruzi“.

U petoj sezoni Aleksandra se pojavila sa dugom, plavom kosom, bujnim poprsjem, i baš takva zavela Dejana Dragojevića.

Već u šestoj sezoni, u kojoj se trenutno takmiči, Aleksandra je izvadila hjeluron iz usana, a uspela je u toku trajanja sezone da izvadi implante iz grudi, zbog čega je pre nekoliko nedelja napustila „Zadrugu“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare