INSPEKTORI U ŠOKU, U ŠIŠKICINOJ KUĆI OTKRILI ZOO VRT! Imao majmuna, aligatora, guštere i više vrsta pitona, HAPŠEN ZBOG PROSTITUCIJE!

Inspektori u šoku, kuća smederevca uhapšenog zbog prostitucije je bila puna egzotičnih žibotinja

Pripadnici smederevska policija bili istinski šokirani kada su otvorili vrata jedne kuće i unutar nje pronašla 15 egzotičnih životinja- četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera „nilski varan“, guštera „savanski varan“, američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstruktor, sant bou i majmuna „marmozet“! 

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, a protiv osumnjičenog Ljubiše Vasića poznat pod imenom „Šiškica“ podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

On je u centru grada imao pet centar koji je sada i zatvoren.

Šiškica uhapšen zbog prostitucije

Podsećanja radi, Ljubiša Vasić, poznat po nadimku „Šiškica“ i konobar J. J. (62) uhapšeni su početkom aprila u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale „orgije“ u tajnim sobama. 

– To su prostorije u kojima su se devojke bavile prostitucijom. Ima više soba, a pripadnici MUP su upali baš u trenutku kada su tri devojke pružale usluge dvojici muškaraca – kaže naš sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Dodaje da je policija planirala akciju nedeljama i da su čekali pogodan trenutak.

– Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži devojke. Policija je čekala da ih uhvati na delu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na spratu – kaže osoba iz istrage ovog slučaja.

Dodaje da je Vasiću oduzeto oko 2.000 evra za koje se pretpostavlja da su zaradili podvođenjem.

Podsetimo, gosti su, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru, deo novca plaćali radnicima objekta za korišćenje soba na spratu, do kojih se dolazilo skrivenim prolazom, a ostatak devojkama koje su pružale seksualne usluge.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, na čiji predlog im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor do 30 dana. Osumnjičeni Ljubiša Vasić i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu kpd Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare