ŠKALJARAC NESTAO BEZ TRAGA! Zvicer naručio ubistvo Vukotićevog saradnika, ne zna se da li je živ ili mrtav?! ŠOK OTKRIĆA

Jovanu Jovanoviću, koji važi za visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana, 2020. godine gubi SE svaki trag, a sada je crnogorska policija podnela krivičnu prijavu protiv vođe kavačkog klana

Crnogorska policija uhapsila je u ponedeljak u Kotoru četvoricu pripadnika kavačkog klana i podnela krivičnu prijavu protiv organizatora te grupe koji je u bekstvu, Radoja Zvicera, zbog ubistva Jovana Jovanovića, visokopozicioniranog „škaljarca“ koji se od 2020. vodi kao nestao. Jovanović je javnosti postao poznat kada je u zatvoru napao i vrelim uljem napao „kavčanina“ Igora Božovića, a potom pobegao iz prostorija policije u Kotoru.

Pretresi u Kotoru

Policija je u velikoj akciji tokom koje su vršeni pretresi na više lokacija lisice stavila Milutinu Kneževiću, Milošu Jovanoviću, Milutinu Čotaru i Dejanu Rutoviću, a za učešće u zločinu sumnjiče se odbegli Zvicer i Srđan Jurišević, kao i Milan Vujotić, koji je posle ubistva Jovana Vukotića uhapšen u Istanbulu. Krivična prijava, kako navode, podneta je i protiv Igora Božovića i Vladimira Vučkovića, koji su zbog drugih krivičnih dela u Istražnom zatvoru Spuž.

Iz policije je zvanično saopšteno da je devet pripadnika organizovane kriminalne grupe osumnjičeno za planiranje teškog krivičnog dela, da su četiri osobe uhapšene, a da je oduzeto 14 komada vatrenog oružja i 30.000 evra.

– Jovan Jovanović je osoba poznata policiji i od 2020. godine vodi se kao nestao, pa se smatra i da je likvidiran, ali o tome policija nema dokaza – rekla je za Kurir televiziju novinarka iz Crne Gore Svetlana Đokić.

Crnogorski istražitelji su naveli da se sumnja da su Zvicer i Vujotić 2020. formirali kriminalnu grupu i podstrekli ostale osumnjičene da preduzmu aktivnosti vezano za ubistvo Jovanovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare