„VUČIĆ ĆE SAD IMATI GLAVOBOLJU MANJE“ Oglasila se Zorana Mihajlović i otkrila da li ostaje u politici: „Bez mene više neće biti drugačijih tonova u Vladi“

– Novoj ministarki želim sve najbolje. Neće joj biti lako. Ni meni nije bilo lako. Ja nisam pristala da budem pijun. To je možda razlog što sam ovde. Želim da ostanem u politici, smatram da je Srbiji mesto u Evropi i EU i uvek ću se boriti da Srbija bude u ovim podelama bliže Zapadu – rekla je bivša ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.
Kako je rekla, ponosna je na postignute rezultate.

– Ja sam u vladi 10 godina, iza mene stoje rezultati od infrastrukture, građevinarstva energetike, deveti smo u svetu po elektronskoj građevinskoj dozvoli, koridori, deo autoputa Miloš veliki, subvencije za solarne panele, toplane koje smo završili u Malom Zvorniku, Priboju, Novom Pazaru…Ponosna sam. Nema ničega za čim žalim. Nisam žalila da Popu kažem Pop, bobu bob….Ni za čim ne žalim – poručila je Mihajlović.

„Bila sam manjina u vladi“

Ministarka rudarstva i energetike u dosadašnjoj Vladi Srbije rekla je na konferenciji za novinare da je razgovarala sa predsednikom Vučićem u četiri oka i da misli da mu neće biti lako u budućnosti.

– Ali isto tako mislim da će imati glavobolju manje. Neće više imati jedini drugačiji ton iz Vlade koji je do sada imao. Predsednik vrlo dobro zna gde Srbija treba da ide i kakve odluke treba da donesemo. Jesam bila u manjini kao neko ko se zalaže da Srbija bude na Zapadu. Nisam sigurna da je naša vlada proevropska, ali jeste prosrpska – rekla je Zorana Mihajlović.

Bivša ministarka je istakla da su joj planovi i dalje vezani za politiku.

– Želim da ostanem u politici, smatram da je Srbiji mesto u Evropi i EU i uvek ću se boriti da Srbija bude u ovim podelama bliže Zapadu. Nisam zainteresovana za ambasadorske i direktorske funkcije. Energetika, ekonomija, evropske integracije i politika su moja oblast – podvukla je Mihajlović.

Visoka funkcionerka SNS-a nije htela da iznosi detalje razgovora sa liderom SNS-a Aleksandrom Vučićem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare