UDARNA VEST! MILJANU PREBILA IVANOVA VERENICA: Kulićka sa sinom upala u IVANOV STAN, Jelena je TUKLA, cela zgrada se orila od VRISKE

Miljana Kulić imala je fizički okršaj sa verenicom Ivana Marinkovića pre ulaska u Zadrugu

Starleta iz Niša je pre operacije koju je imala u Istanbulu u pauzi između pete i šeste „Zadruge“ harala po Beogradu i proganjala oca njenog sina da joj da novac za izdržavanje deteta.

Ona je tada bila u vrlo lošoj finansijskoj situaciji i pare su joj bile preko potrebne. Kako nije uspela da dođe do njega, osmislila je pakleni plan kako da iznudi novac.

– Miljana Kulić je pre operacije želuca bila kao pomahnitala i ponašala se kao da nije ona. Nije imala para, nije bilo rijalitija, nije imala posla na Instagramu. Niko nije hteo da se oglašava preko nje. Nisu hteli da rade s njom. Molila je sve ljude da rade s njom, da joj izađu u susret. Bile su joj potrebne pare za malog Željka, ali i za njen život. Pozajmljivala je pare od bivših zadrugara. Uvaljivala se u silne dugove. Svađala se s njima i klela ih. Baš je pravila probleme svima: „Prokleti da su. Nikoga ne zanimam. Ja bih svima dala. A mene sada gaze. Neće Miljana da bude budala. Sad će ona pederčina, Ivan, da vidi ko sam ja“, rekla mi je ona kada već više nije znala šta sa sobom – počinje njena prijateljica koja je upućena u sva dešavanja porodice Kulić, pa u nastavku otkriva šta se desilo:

– Miljana je poludela tih dana, zvala je Ivana da joj pomogne oko Željka, slala mu je poruke, ali on se nije javljao. Ignorisao ju je, a onda ju je i blokirao. Kada je videla da je blokirana, bukvalno je odlepila. Nije imala para, niko nije hteo da joj pomogne, onda je otišla na Novi Beograd, gde Ivan živi sa sadašnjom verenicom Jelenom Ilić. Upala je u zgradu, a onda otišla pravo na vrata. Željko je bio sa njom. Zvonila je, Jelena je otvorila, a kada je videla da je Miljana sa detetom, pokušala je da zatvori vrata, ali je Miksi gurnula nogu. Pričepila ju je i ova je počela da galami i plače na sav glas. Cela zgrada je odjekivala. Čudo da neko nije zvao policiju tog momenta. Scena se dalje nastavila incidentom u kom je starleta iz Niša izvukla deblji kraj: 

– Iznervirana Jelena je pokušala da izgura Miljanu, ali nije uspevala. Odmah je počela da galami: „Izlazi napolje, droljo bolesna. Nosi se u u tri lepe. Nećeš mi ući u stan. Odrobijaću te, budalo raspala“, galamila je Ilićeva. Marinković dok je izašao, one su već počele žestoko da se svađaju. Kroz deset minuta počele su da se grebu, čupaju i biju. Jelena je dobro isprebijala Miljanu. Zadrugarka nije imala šanse, Jelena je jaka, ona i Ivana bije. Dete je plakalo, a Ivan nije mogao da ih rastavi. Kada je konačno uspeo da izvuče Miljanu iz Jeleninih kandži, izveo je nju i Željka iz stana. Bila je sva počupana i izgrebana. Plakala je i klela Jelenu i njega. Pretila je policijom. Ivan je nazvao Mariju i rekao joj šta se desilo. Stvorila se ispred zgrade za deset minuta. Pokupila je povređenu Miljanu i Željka. Miljana se zaklela da će se kad-tad osvetiti Jeleni i Ivanu – završava izvor blizak porodici Kulić, prenosi Republika.

Zolu sam prebolela!

Miljana Kulić je razgovarala s Drvetom mudrosti i tom prilikom otkrila kako gleda na susret s bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom.

– Ja njega ne vidim i ne želim da ga vidim. On mene ne zanima iako mi svi dolaze i govore sve o njemu i tom odnosu koji je imao. Mene ne može da povredi ništa – ni on niti ta Ina, verujem da ona pravi priču s njim da bi opstala u rijalitiju. To je od njega očekivano – rekla je Miljana.

Zola: Bebica ne je*e Miljanu kao ja!

Lazar Čolić Zola misli da njegovu bivšu devojku Miljanu Kulić njen partner Nenad Macanović Bebica s*ksualno ne uzbuđuje.

Zadrugar je za crnim stolom izneo detalje iz života rijaliti-zvezde. On je rešio da otkrije sve što se napolju dešavalo između njega i njegove bivše devojke rijaliti-zvezde Miljane Kulić.

– Morate da znate jednu stvar, a to je da Miljanu Bebica ne pali kao ja, ona je sama priznala da sam ja najbolji ljubavnik. Kada je imala ginekološku intervenciju, posle nekoliko dana smo vodili ljubav, nije mogla da mi odoli. S Bebicom može da izdrži, ne moraju da imaju odnos jer je on ne uzbuđuje kao ja i to je jedina istina. Spava pored njega kao klada – rekao je Zola.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare