PRE PRVE TRUDNOĆE IMALA 2 POBAČAJA! Pevačica pre 3 meseca dobila ćerku, sada opet čeka bebu: Koliko sam samo lekova POPILA 

Pevačica Marija Mikić i njen partner Jovan Pantić pre tri meseca postali su roditelji devojčice Đurđe, a sada je čekaju i drugo dete, o čemu je Kurir prvi pisao. 

Marija je vest o prinovi potvrdila i na svom Instagramu. 

– Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv 7. sile ne može! Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići +1 – napisala je pevačica.

Marija se potom oglasila za Pink.rs i iznela detalje trudnoće.

– Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa ko veli – daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dve bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji – rekla je Marija. 

Inače, Marija je pre prve trudnoće imala dva spontana pobačaja i to joj je veoma teško palo. 

– Imala sam dva spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se a jedva čekam da dođem kući da plače – pričala je Marija tokom prve trudnoće u emisiji „Realna priča“. 

– Nije mi prijatno ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko Nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa – iskrena je bila pevačica.

Podsetimo, suprug Marija Mikić iz prethodne veze ima sina, sa kojim se pevačica odlično slaže. 

Znatiželjni pratioci su pevačicu na Instagramu upitali kakav odnos ima sa partnerovim naslednikom i da li je imala strah kako će je prihvatiti.

Kako se osećao Vuk zbog tebe u početku? – glasilo je pitanje za Mikićevu.

– Vuk je predobro i prepametno dete (osim kad gleda neke gluposti na Jutjubu, pa se svađamo) Sa njim je od početka bio cirkus i smejanje, a sad smo najbolji drugari – napisala je Marija obožavateljki.

Marija Mikić
foto: Printscreen

– Kako si prihvatila to što tvoj muž ima sina – glasilo je pitanje za pevačicu, na šta je ona odgovorila:

– Gledam ih i uživam – napisala je Marija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare