A gde su sada Zoranina “zapadna leđa”? Vučić pokazao da njega ne može ucenjuje ni Zapad, ni Istok! 

Sav trud Zorane Mihajlović pao je u vodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je saopštio imena budućih ministara nove Vlade Srbije. Neka od njih su ostala nepromenjena, neka su nova, a neka očekivana od strane mnogih se nisu našla među odabranima. Među njima je i ime, uskoro bivše, ministarke energetike i rudarstva Zorane Mihajlović.

Ako je sudeći prema njenom dosadašnjem delovanju, izjavama i jasnom ubeđenju da će joj pripasti jedno od 25 ministarstava, koliko broji buduća vlada, jasno je da se upravo Mihajlovićeva najviše iznenadila što odlazi u zaborav.

Udarne vesti

Njeno iznenađenje je opravdano, s obzirom na to da je određeni broj ljudi i u Srpskoj naprednoj stranci, kao i po ambasadama govorio da Vučić ne može, preciznije rečeno ne sme, da skloni Zoranu iz vlade jer ima jaka zapadna leđa, ali dogodilo se suprotno!

Naime, i pored svakodnevnog posećivanja stranih ambasada od strane Mihajlovićeve i pored toga što se dokazivala kao lojalan američki čovek, pored kampanje koju je zdušno vodila protiv Srbije u tajkunskim medijima trudeći se da omalovaži rad Vlade kada ona nije u prvom planu, trud joj je propao.

Pored svega toga, kao pečat na svoj “rad” udarila je kada pristala da da intervju za tajkunske medije koji su crtali metu na čelo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a zatim, precenivši sebe, postavljala se sama u novu vladu, o čemu možete čitati u POSEBNOJ VESTI.

Iako se Mihajlovićeva u gore navedenim oblastima pokazala kao vrsna, otvoreno govoreći da je “američki čovek”, Vučić je pokazao da na njega ne može da utiče niti jedna ambasada, kao i da ne može da ga ucenjuje ni istok, ni zapad.

Sav trud Zorane Mihajlović pao je u vodu, a evo i zašto.

Naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi se isključivo interesima Srbije i onim što je najbolje za našu zemlju. Vodeći se samo dobrobitom našeg naroda, predsednik se neretko nalazi na udaru svih onih koji bi da nas ucene i ponize. Ipak, Srbija na čelu da Vučićem stoji uspravno, vodeći slobodarsku i nezavisnu politiku, odbijajući udre i sa istoka, i sa zapada, odbijajući udare “američkog čoveka”.

Upravo iz tih razloga građani Srbije i veruju Vučiću, a kako je i sam rekao više puta, njemu jedino ti isti građani na izborima mogu da kažu da li radi dobro ili ne.

I taj narod je i rekao nedavno, postavljajući istorijski rezultat i pobedu.

A Zorana… nek razmišlja kako da se opravda kod nalogodavaca, nek nastavi da obilazi ambasade i napada Vučića što najviše na svetu voli Srbiju i nikome je ne da.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare