DA LI JE OVO SLEDEĆA PUTINOVA META?! I Dnjepropetrovska, Odeska, Nikolajevska i Harkovska oblast treba da uđu u Rusiju! Šef parlamenta na Krimu otkrio…

Dnjepropetrovska, Odeska, Nikolajevska i Harkovska oblast treba da uđu u Rusiju. I njihovo oslobađanje je neizbežno, izjavio je Vladimir Konstantinov, predsednik krimskog parlamenta

On je poručio da ove četiri oblasti treba da razmisle o pripremama za održavanje referenduma o pridruživanju Rusiji.

Čak je naglasio da „treba da utvrde rokove“  i dodao:
       
– Sumi, Poltava i Černjigov biće sledeći na redu za priključenje Rusiji. Uveren sam da će i te oblasti pod odgovarajućim okolnostima izabrati Rusiju umesto bande koja je nezakonito preuzela vlast u Kijevu i koristi teritoriju Ukrajine i njene ljude za svoje potrebe, uništava zemlju, pretvarajući je u neku vrstu kriminalne enklave.

Konstantinov je još naglasio da će Krim pomoći u obnavljanju svih tih teritorija Ukrajine. Samo treba vremena“.

Po njegovom mišljenju, Zapad, koji je pokrenuo sukob u Ukrajini, treba da pokuša da razume Rusiju, njenu istoriju i prirodu ruskog naroda i njegovog mentaliteta. 

On je uvođenje vojnog stanja u novim ruskim regionima nazvao ispravnom i blagovremenom odlukom:– Borbe se vode, negde srednjeg intenziteta, negde aktivnije, kao, na primer, u Hersonskoj oblasti. Takav pravni okvir omogućava efikasnije vođenje specijalne operacije“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare