„POSTAVIĆU SNIMAK KOJI TRAJE 20 MINUTA“ Dalila Dragojević zapretila Caru, ako je bude uznemiravao, raskrinkaće ga DO KOSKE! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević preko društvenih mreža zapretila je nekadašnjem momku Filipu Caru, koji je navodno uznemirava preko poruka.

Dalila je ispričala zbog čega je razotkrila Cara, pa mu poručila još nešto preko Instagrama.

„Čujem da su opet tekle neke rasprave po Instagramu između njega i njegovog ega, da je čak ostavljao komentare i po portalu sam sebi dok sam spavala. E, kada sujeta udari u glavu, a kompleks lupi po kolenima… To ti je prijatelju padanje bez zadrške. Zaista nisam želela da budem d*ukara, ali dečko nije popustio od petog oktobra. Nadam se da sam od jutros dala dovoljno na značaju i pomogla da se malo vrati u „medijski“ život, jer je očigledno bio totalno zaboravljen, da čak mora snimati i one krugove sa onim iz Sarajeva – poručila je Dalila, pa dodala:

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

– Ma haos! Sada je sve obrisano kao što sam i obećala, a ako nastavi, biće postavljen poziv od 20 minuta gde je laprdao sam o mom bivšem dečku, nekim devojkama, samom sebi itd… Kratko jasno pokušao da bude „životni savetnik“! Pozdrav.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare