„LICE SAM ZAMRZNUO BOTOKSOM“ Brendon otkrio zbog čega je uradio ESTETSKE KOREKCIJE i sa kojim muškarcem ima POSEBNU VEZU (VIDEO)

Zadrugari biraju osobu koja najviše krije svoje emocije, a Branislav Radonić Brendon otvorio je drugu temu.

Brendon je istakao da bi prvog sebe naveo u osobe koje kriju emocije, kada bi mogao.

– Da mogu da navedem sebe, ja bih sebe naveo. Lice sam zamrznuo botoksom, da se ne vide na mom licu. Emocije su kompleksna stvar, one se menjaju iz dana u dan. Ovde smo 24 sata, što znači da nam se emocije smenjuju. Emocije su jedan spektrum. Ja ne krijem svoje emocije, jer sam zauzet ušao u rijaliti. Moja mačka me čeka, rekao sam da samo prema njoj imam emocije. Meni se desilo i u spoljnom životu da su mi sve emocije vezane za nju – rekao je Brendon, pa nastavio:

– Postao sam totalno aseksualan i nezainteresovan. Mnogi aludiraju ovde da sam zaljubljen u moj druga, Marja MMA. On je najčistija druša, mi smo se konektovali na mentalnom nivou. Nemojte da aludirtate da sma se zaljubio, ne znate da li volim žene, ili muškarce. Nemojte onda da aludirate na neke stvari. Ajde sad da pređemo na stvar. Sanja Grujić krije svoje emocije ispod fasade šminke. Mnogo si emotivnija, nego što se predstavljaš, imaš smanjenu mimiku lica. Treba da kažeš nekome ako ti se dopada na neki odeđeni način. Nije sve se*s i hrana u ovoj kući. Da tako uradiš, ne bi bila usiljeni komentator.

– Moje jedine i prave emocije, koje sam ikada imao su ostale u Sarajevu. Meni stvarno treba mnogo vremena da se zaljubim. Prošao sam tešku priču, kada je ovo u pitanju. Anđela je devojka koja ima emocine prema nekome, ali ih krije – rekao je Kerić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare