BOMBAAA- DISKVALIFIKOVANA UČESNICA SE VRAĆA U ZADRUGU DA OTPLATI DUG OD 50.000 EVRA!

Zadrugarka Snežana Bogdanović diskvalifikovana je iz šeste sezone rijalitija „Zadruga“ kada se sama odlučila da pobegne napolje.
Diskvalifikovana zadrugarka, Snežana Bogdanović, gostovala je u emisiji „Džet set Top 5“ i tom prilikom otkrila da se vraća u Zadrugu kako bi izmirila dugovanje od 50.000 evra.

Bogdanovićeva nam je otkrila da je glavni razlog napuštanja Zadruge bio glad. Iako nikog nije ni pitala da joj pozajmi hranu, ona je rešila da preskoči ogradu zajedno sa Ivanom Neškovićem i sama sebe diskvalifikuje. 
 Iskreno nisam razmišljala o kazni niti o posledicama, samo sam želela da izađem i da jedem. Tamo na pumpi dok sam bila i dok sam čekala da neko dođe po mene mislim da sam pojela pola stvari koje su mi bile pri ruci – govori Sneža i dodaje:

– Moj potez je bio toliko nepromišljen da nemam reči, mnogo se kajem što sam pobegla, što nisam dva puta razmislila o svemu. Vratiću se u Zadrugu da vratim dug za koji me tereti televizija Pink, ali iskreno i da pokušam da osvojim Matoru. Svi su nešto komentarisali kako se meni Kristijan sviđa, ali jedina osoba u koju sam se ja iskreno zaljubila jeste Matora. Ona je pravila tamo pogrešne odabire što se devojaka tiče i mene uvek stavljala po strani, ali sada sam rešila da se borim za nju i da je osvojim – ističe bivša rijaliti učesnica. 

– Spremite se za haos jer rijaliti može da počne – poručila je svima Bogdanovićeva

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare