SNS JEDINA DALA ŠANSU SRBIJI! Brnabić na proslavi: Jedan čovek, Aleksandar Vučić i tim oko njega vratili su veru u zemlju i mlade ljude!

Srpska napredna stranka je jedina stranka koja je dala šansu Srbiji i u svakom trenutku verovala u nju, poručila je premijerka Srbije i potpresednica SNS Ana Brnabić na proslavi povodom 14. godišnjice od osnivanja te stranke u Leskovcu.

Ona je kazala da je zemlja, zahvaljujući politici i timu oko Aleksandadra Vučića, na putu modernizacije i digitalizacije.

„Reći ću vam najjednostavnijim rečnikom, za to je bila poterbna samo jedna stvar i stranka, jedan čovek, Aleksandar Vucicć i tim oko njega. Bilo je potrebno verovati u Srbiju i u nase ljude i obrazovni sistem, profesore, mlade i talentovane ljude, u to je verovala SNS”, poručila je Brnabić.

Istakla je da Srbija danas može da se takmiči u domenu digitalizacije sa najbolja na svetu.

Brnabić je navela da je 2012. izvoz IT sektora bio 375 miliona evra, sada 2,6 milijardi evra godišnje.

Podsetila je da je vlađuća stranka uvela portal eUprava i da je do sada 300 milona recepata do izdato elektronski.

”Mi smo servis našim građanima, sve je to mogla SNS jer je verovala u Srbju i naše ljude“, navela je Brnabić.

Poručila je svojim stranačkim kolegama i građanima da u predstojećem preiodu treba da budu još jači i jedinstveniji i da nastave da se bore.

Potpredsednica SNS Nevena Ðurić poručila je da zahvaljujuć politici SNS i predsedniku Aleksandru Vučiću mladi ljudi žele da ostanu u Srbiji.

”Vi predsednice i vaša politika nama mladima znači sigurnost, zasnivamo porodice i gradimo budućnost u svojoj zemlji”, kazala je Ðurić.

Poručila je predsedniku Vučiću u ime svih mladih i ostalih članova, da treba da ostane njihov kapiten.

Ocenila je da se od kako je na vlasti Vučić stvara pobedničku istoriju, ali i sigurnu budućnost za generacije koje dolaze.

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sad Miloš Vučević rekao je da, kada se danas prođe kroz Srbiju, njeni građani mogu da vide da je realizovano sve ono o čemu su nekada mogli samo da maštaju.

Rekao je da je Srbija pre 14. godina bila na kolenima ponižena i povređena.

„U takvom ambijentu nastala je SNS u veri i želji da Srbijab hoda uspravnog čela“, poručio je Vučević.

Ocenio je da je stranka sve ove godine funkcionisala kao porodica i kao takva postala kamen temeljac Srbije, koja se gradi i razvija sve više.

Naveo je da Srbija danas ime moderne saobraćajnice na koje se čekalo decenijama i podsetio da je izgrađena i brza pruga.

Međutim, Vučević je ocenio i da su danas teška vremena izazvana globalnim potresima i da su se nad „naš brod nadvili sivi oblaci”.

Upozorio je da Srbija u ovom trenutku treba odgovornu i ozbiljnu politiku i doadao da nije vreme ni za kakve eksperimente i političke promene.

Istakao je da je Vučić neophodan stranci i zemlji kao njen lider i vođa tima.

”Kapetan se ne menja kada je more uzburkano”, poručio je Vučević i čestitao godišnjicu stranke svojim kolegama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare