„MAJA I BILAL SU ZA PSIHIJATRIJSKU USTANOVU, ONA MU JE PARVAN JER JE GEJ!“ Car nikad žešće isprozivao bivšu i Brajlovića, NISKO! 

Maja Marinković je jutros napravila haos i Bilalu Brajloviću poručila da nikada neće biti kao Filip Car. Bilala mnogi zadrugari porede sa Carem i govore da pokušava da ga kopira.

Povodom ovoga se oglasio Bilalov menadžer Đenis

– Pa naravno da neće nikada biti Filip Car, Lil Broks nije krao i pljačkao banke on je pohađao privatne škole i ima svoju ćevabdžinicu u Sarajevu. On nikako ne može biti kao Filip Car – zaključio je Đenis.

Sad se javio i Car, koji je prokomentarisao čitavu situaciju.

– Da, Bilalov menadžer ha-ha-ha-ha-ha. Ime mu je Đenis, popljuga mi penis, eto, nek on o meni priča, ja neću pričati šta sam čuo za maloga, ali nisam dobre stvari. Ne znam šta su mi se te budale navrle na kosti. Taj mali vanzemaljac me proziva od pre ulaska u rijaliti, a u rijalitiju i njemu i ostalima sam glavna tema. Samo mi je njegov kvazi-menadžer falio. Poručujem menadžeru da sredi neki transfer za Bilala i Maju, da odu posle rijalitija na godišnji u neku dobru psihijatrijski ustanovu – započeo je Car.

– Mislim da je njemu Maja paravan. On je imao tajnu vezu sa Danijelom „S*ksi karom“, a sada je pikirao ovog lika, ne znam mu ime – nastavio je Filip i poslao sliku sa Aleksandrom Sauerom.

– Slobodno neka javno objavi te poruke, koje sam mu kao ja slao. Ovo je poslednji put da ja dajem takvim budalama na značu, takvi preko svih grebu, ne bi li došli do medijskog prostora i Pink televizije. To su ljudi koji ne prezaju da bi bili u štampi – poručio je Filip.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare