JA NE RADIM, JA SAM GAZDA! Janjuš otkrio da je ULOŽIO 30.000 € u BIZNIS u Nemačkoj, a evo da li je MAJA MARINKOVIĆ dobrodošla 

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš pokrenuo je biznis od novca koji je zaradio tokom takmičenja u rijalitiju. On je to potvrdio za Kurir i otkrio da je za sada uložio 30.000 evra.

Janjuš se odlučio za otvaranje ugostiteljskog objekta u Nemačkoj. On je za Kurir objasnio na koji način planira da posluje, ali je otrkio i da li je Maja Marinković poželjna kao gošća u njegovom kafiću.

– Tačno je, otvorio sam kafe restoran. Lokal se nalazi u Nemačkoj, u Ofenbahu. Uloženo je dosta novca, tačnu cifru ću znati kada se sve završi i kada stavim na papir sav potrešeni novac. Za sada znam da sam dao više od 30.000 evra.

Da li ćeš raditi u svom lokalu?

– Ne, ja ne radim, ja ću da budem gazda. Zaposlio sam tri konobara, a kako obim posla bude rastao, zapošljavaću još ljudi.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen Instagram

Poznat si kao neko ko voli kafanu, da trošiš mnogo novca na alkohol i muziku. Da li ćeš paziti kolike cehove sa prijateljima praviš u svom lokalu kako ne bi bio u minusu?

– Lepo si rekla, ja volim da trošim,ali sada će morati malo da se povuče ručna. Dosta je bilo zaj**ancije. Naravno, ja svoju prirodu ne mogu da promenim, uvek sam tu da počastim dobre goste i svoje prijatelje, ali moraće i da se plaća.

Da li je Maja Marinković dobrodošla u tvoj lokal?

– Staviću njenu sliku na ulaz u kafanu!

Jesi li imao kontakt s njom pre njenog ulaska u rijaliti?

– Ne želim da spominjem tu osobu i to ime. Hvala Bogu, nemamo kontakt.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare