DETALJI NAPADA NA SINA BIVŠEG PREDSEDNIKA: Darka Ilića izvukli iz taksija i počeli da ga tuku KRVI BILO NA SVE STRANE 

Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića, pretučen je u noći između četvrtka i petka ispred kule Vest u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu kad su ga, prema njegovim tvrdnjama, nepoznati muškarci izvukli iz taksija i napali.

Incident se dogodio oko 3. 20 časova, a Lilić je sam došao u Urgentni centar s teškim povredama.

Sin bivšeg predsednika

– Sin bivšeg predsednika države došao je u Urgentni centar s polomljenim nosem i ispričao da su ga kod kule Vest, dok se nalazio u taksiju koji je uhvatio na Senjaku, iz vozila izvukli nepoznati muškarci i počeli da ga udaraju i šutiraju – priča izvor Kurira i dodaje:

– Kako je objasnio, posle batinanja dva napadača su ga ubacila u džip, odvezla u pravcu Mosta na Adi i tu ostavila. Naš izvor kaže i da je Darku Liliću konstatovan prelom nosa. Istovremeno, policiji se javilo obezbeđenje kule Vest, koje je prijavilo da se ispred njihovog objekta dogodila tuča.
– Obezbeđenje je pozvalo policiju i ispričalo da su njihove nadzorne kamere snimile dvojicu muškaraca kako na platou ispred ulaza u kulu napadaju i udaraju jednog muškarca, s kojim potom odlaze, a da se posle nekog vremena vraćaju druga dvojica muškaraca, koja počinju da peru krv s pločnika, verovatno kako bi uklonili tragove krivičnog dela – navodi izvor Kurira iz istrage.

Kako je naš sagovornik objasnio, u vreme kad je Lilić napadnut, u kuli se nalazio samo jedan čuvar.

– Čovek koji je radio noćnu smenu bio je na 50 metara odatle i ništa nije video. On je tek kasnije na kamerama primetio incident i odmah je alarmirao policiju – priča izvor.

Tragovi krvi

– Veliki broj policajaca došao je potom na ugao Omladinskih brigada i Heroja s Košara, gde su satima obavljali uviđaj i fotografisali mesto na kom se dogodilo prebijanje – navodi izvor.

Reporteri Kurira juče su mogli da se uvere da na ulazu u kulu Vest i dalje ima tragova krvi.

Zoran Lilić, Darkov otac, za Alo je naveo da zna da mu je sin napadnut i da mu je slomljen nos, ali da ne zna šta je razlog.

– Nadam se da će se uskoro otkriti pozadina napada i da ću saznati zašto je on pretučen – rekao je bivši predsednik SRJ i napomenuo da „isključuje mogućnost da mu je sin napadnut zbog njega ili politike koju on predstavlja“:

– Znam da napad na njega nema nikakve veze sa mnom. S čim tačno ima, saznaću, nadam se, u narednim danima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare