Dačić čestitao Vučiću godišnjicu osnivanja Srpske napredne stranke

Osnovna tekovina ovog perioda je politička stabilnost, što nikad nije bio slučaj u Srbiji, što je osnovni preduslov za razvoj zemlje. Ključni doprinos u ovome je uloga Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke . napisao je Ivica Dačić na Instagra profilu

U ime Socijalističke partije Srbije i u svoje ime, Ivica Dačić uputio je iskrene i srdačne čestitke Aleksandru Vučiću povodom 14. godišnjice od osnivanja Srpske napredne stranke.

– Želim da istaknem izuzetnu saradnju koju smo imali u poslednjih deset godina vršenja vlasti, što je rezultiralo iIstorijskim promenama u svim segmentima, od međunarodne pozicije Srbije do ekonomskog razvoja i rasta životnog standarda građana. Osnovna tekovina ovog perioda je politička stabilnost, što nikad nije bio slučaj u Srbiji, što je osnovni preduslov za razvoj zemlje. Ključni doprinos u ovome je uloga Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke -napisao je Dačić na Instagram profilu i dodao:

– Socijalistička partija Srbije i ja lično smo spremni, da i dalje zajednički radimo u ovim teškim trenucima za našu zemlji i naš narod, u najboljem interesu Srbije – napisao je Dačić na Instagram profilu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare