Navijač potpisao sporazum o priznanju krivice: Na utakmici šutnuo pripadnika Žandarmerije

On je identifikovan i lišen slobode u koordiniranoj akciji Odeljenja za javni red i mir Policijske uprave za Grad Beograd i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Navijač Partizana N. K. (23) koji je uhapšen zbog sumnje da je na tribinama u vreme utakmice Partizan – AEK Larnaka udario pripadnika Žandarmerije, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Naime, on je saslušan zbog sumnje da je 11. avgusta na tribini tokom utakmice ušao u sukob sa pripadnikom Žandarmerije u šutnuo mu štit.

– On je na saslušanju priznao navode iz krivične prijave. Nakon saslušanja tužilaštvo je sa njim zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela Nasilje na sportskim priredbama za kaznu od 7 meseci kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom, 50.000 dinara i 3 godine zabrane posećivanja svih fudbalskih i košarkaških utakmica kluba Partizan – saopštilo je tužilaštvo.

N.K. do sada nije bio osuđivan. On je identifikovan i lišen slobode u koordiniranoj akciji Odeljenja za javni red i mir Policijske uprave za Grad Beograd i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema navodima krivične prijave, on je tokom fudbalske utakmice Partizan – AEK Larnaka ušao u sukob sa pripadnikom Žandarmerije u šutnuo mu štit. Pripadnik Žandarmerije u ovom sukobu nije zadobio povrede.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare