MARINA SE SKINULA GOLA I ZAJAHALA KONJA! Viskovićeva se zbog NAGOG TELA našla u problemu pa OTIŠLA u AMERIKU! 

Publika Marine Visković dugo čeka da pevačica objavi neku novu pesmu, a nedavno je to trebala da uradi sa singlom „Upaljač“ za koji je snimila i spot koji zbog pojedinih scena ipak nije ugledao svetlost dana.

Marina je za potrebe snimanja bila totalno gola zbog čega Jutjub nije dozvolio emitovanje njenog spota.

Kada je Viskovićeva snimila pesmu, video producenti su za spot imali zamisao da bude gola na konju, što je pevačica i uradila, ali je zajedno sa ekipom previdela detalj da bi moglo da dođe do problema.
– Kada je Marini njena ekipa predložila kako bi trebalo da izgleda spot, njoj se svidela ideja, jer do sada tako nešto kod nas niko nije uradio. Ona nije bila skroz gola na konju, već je imali veš, gaćice i brushalter koji su kasnije u montaži skinuti. Međutim, Jutjub vidi samo ono što je prikazano i sada Marina mora da koriguje scene – kaže naš izvor blizak pevačici i otkriva da je pevačica otputovala u Ameriku.

Jedan od razloga što je Viskovićka pre tri dana otišla na daleki put je i taj što želi da snimi još kadrova za spot koju njena publika iščekuje.
– Biće dobrih segmenata u spotu sa drugog kontinenta, tako da ako Jutjub ne odobri ovaj spot, umesto tih delova gde sam gola, staviću kadrove iz Amerike

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare