MAJA MOLI BILALA DA IMAJU ODNOSE! Kre*ni me samo jednom, ne mogu više bez se*sa!

Starleta nije mogla da padne niže od ovoga, posebno što ju je dečko iskulirao iako je ona naskakala na njega polugola.

Taman kad smo pomislili da se Maja Marinković malo primirila, te počela da poštuje sebe, odmah nas je demantovala te molila Bilala Brajlovića da imaju intimne odnose. Starleta nije mogla da padne niže od ovoga, posebno što ju je dečko iskulirao iako je ona naskakala na njega polugola.

Naime, Maja je na žurki celo veče jurila Bilala i govorila mu da će ga unakaziti bude li prišao nekoj devojci, te da je on na testu kod nje.

Dečku je u početku bilo zanimljivo da se igra sa starletom, ali kada je video da se ona ne šali, te da je spremna da napravi haos, povukao se u sobu, gde tek počinje pravi cirkus.


Maja: Šta sam ja tebi, majmunčino, rekla, nemoj da gledaš Anu Spasojević da je sad ovde ne raščerupam, a tebi ne razlupam glavu. Šta ti misliš da si? Ako ćeš mene da muvaš ima samo u mene da gledaš, a ne ove raspale kravetine.

Bilal: Nikog nisam pogledao, a i da jesam, šta tebe briga. Nemoj da misliš da možeš da me kontrolišeš, radiću šta ja hoću, a sada idem sa žurke i nemoj da si krenula za mnom.


Maja: Idi, boli me uvo, ja ću ostati da se zezam s normalnim ljudima pošto si ti pravi klinac. Ne znam kako pored mene misliš da imaš posla s ovim prostakušama, ili one ili ja.

Nakon toga Bilal se osamio u spavaćoj sobi jer mu nije bilo dobro od velike količine alkohola. Maja je nastavila da mu ljubomoriše iako je on ležao u krevetu, pa ga je u jednom trenutku pitala da budu intimni, piše Republika.


Maja: Ajde, ustaj, idemo zajedno da se tuširamo. Nemoj da ponavljam dvaput, ajde, treba mi to.


Bilal: Skloni se od mene, ti si bolesna. Napadaš me celo veče, a sad hoćeš seks.
Maja: Hajde, bre, idemo da se kupamo. Treba mi to, a hoću s tobom da probam. Hajde, samo jednom, videćeš onda kako ćeš juriti za mnom.


Bilal: Rekao sam ti da se skloniš od mene, nemoj da si dosadna. Neću ništa s tobom.


Maja: Seljačino, nećeš valjda da spavaš, a da nemamo ništa. Kako možeš da me kuliraš, znaš li ti da mene niko nije odbio?!


Marinkovićka je nastavila bukvalno da moli Bilala za seks, pa je ležala preko njega, ljubila ga, ali on nije ustajao iz kreveta niti je želeo da bude intiman s njom. Posle višečasovnog navaljivanja starleta je besna otišla u kupatilo i sama se tuširala, a njega je proklinjala.

Zorica u transu, završila na podu


Zorica Marković pala u trans i legla ispred bine, a kasnije je završila i na šanku kada je za njenu dušu pevala Nadica Ademov. Zadrugari su bili šokirani kada se Zorica bukvalno pravila mrtva, te se nije pomerala s poda, gde je ležala raširenih ruku i nogu.


– Vidi Zorku, sunce ti je*em. Al’ se odvalila, ne može više ni da stoji. Pogodila je kao pesma, a ona pijana ko čep – rekao je Miki Lepom Mići, a ovaj je dodao:


 Ma pusti je, bre, vidiš da je baš raspoložena za zezanje. Svi je gledaju, zna ona da je trenutno u centru pažnje, pa se dodatno blesavi. Stara je to koka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare