ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRATILA U ZADRUGU NAKON TEŠKE OPERACIJE! Trpi jake bolove, otežano hoda, a evo gde su je smestili!

Aleksandra Nikolić je u jutarnjim časovima napustila bolnicu u pratnji velikog broja članova obezbeđenja nakon operacije grudi. 

Kako prenose mediji, zadrugarka je veoma otežano hodala i na licu joj se videlo da je utučena, budući da je i dalje u bolovima.

Naime, sa Aleksandrom je u bolnici sve vreme bila reporterka Pink televizije, kako do zadrugarke ne bi došle nikakve informacije iz spoljnog sveta. Nju je obezbeđenje brzo smestilo u auto, a potom su krenuli ka Pinkovim apartmanima u Šimanovcima, u kojima borave svi zadrugari kada imaju neku medicinsku intervenciju.

Aleksandri je preporučeno strogo mirovanje, i dalje je u bolovima, a i kada se vrati u rijaliti moraće strogo da vodi računa o tome da je niko ne povredi u predelu grudi, budući da je tu još uvek rana od operacije.

Nikolićevoj se zapravo pomerio silikon u grudima, jer je stavljen pre nekoliko godina i dotrajao je, a prilikom pomeranja je nagnječio njenu dojku, što je izazivalo nesnosne bolove.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić je pre nekoliko dana hospitalizovana, jer joj je morala biti sanirana šteta koja je napravljena dotrajalim silikonima u zadrugarkinim grudima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare