DRAGOJEVIĆ U PROBLEMIMA DO GUŠE ZBOG RASKRINKANE AFERE: Političar Davidu kupio kola i stan, sad mu traži ključeve nazad! 

Bivši rijaliti-igrač više neće moći da se razbacuje novcem jer mu je funkcioner zavrnuo slavinu i traži nazad sve što je poklanjao ljubavniku.

Brat pobednika „Zadruge 5“ Dejana Dragojevića David Dragojević mesecima je bio u ljubavnoj vezi s jednim vojvođanskim političarom, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, a funkcioner mu sada, nakon što je njihova gej-afera isplivala u javnost, traži ključeve stana i skupocenog automobila, koji mu je poklonio dok su se tajno sastajali.
Navodno, političar je Davidu prvo zapretio da obriše sve dokaze koji ukazuju na to da su bili prisni, kao što su dopisivanja i slike iz telefona, da ljudi ne bi shvatili da je o njemu reč, sada ide i korak dalje, pa traži nazad poklone koje mu je dao.
– Taj funkcioner i David su se mesecima zabavljali. Nikad se nije desilo da se sastaju na javnim mestima, sve se uglavnom dešavalo u četiri zida. Maksimalnu slobodu mogli su da imaju samo na putovanjima, pa su svaki slobodan trenutak koristili da idu na letovanja i zimovanja. On je Davida svuda vodio, plaćao je hotele po Kopaoniku, išli su na egzotična putovanja, hoteli sa pet zvezdica, a dao mu je i ključeve auta. On sad sve to traži nazad jer je ljut. Ubeđen je da se David nekome izlanuo, da je ispričao da su bili zajedno i sad svi u njega upiru prstom – priča za Republiku upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako dalje saznajemo, Dragojević nakon svega manje pliva u lovi jer mu je političar zavrnuo slavinu.
– David je sa funkcionerom išao gde je stigao. Stalno su putovali jer su mogli da se opuste samo na mestima gde ih niko ne zna. Davidu je kupio auto koji košta preko 60.000 evra, vozio je tu mašinu šest meseci. Sad mu traži nazad ključeve, neće da kod Davida ostane bilo šta njegovo. Baš se uplašio da porodica ne sazna za njega. Davidu je kupio i stan, i te ključeve hoće nazad, ali se nisu još sastali. Čekaju da se spusti prašina u medijima, svestan je da sad svi pričaju i pišu o njima – kaže naš sagovornik i dodaje:
– David će sad manje da se razbacuje parama. On dobro zarađuje od treninga koje drži, radi planove ishrane, ali neće moći da se bahati kao dosad. Hvalio se po Instagramu luksuzom, putovanjima. Uvek ga je funkcioner slikao gde god da putuju. Vidite da nigde nema njega na slikama s Davidom, uvek je on sam. Nije sigurno išao sam na putovanja. Nema ni društva nigde, to je zato što su išli sami.Biljana Dragojević štiti sina

Davidova majka Biljana ne želi da se oglašava po pitanju afere u kojoj je glavni akter njen sin, ali mu je rekla da se ne brine i da je „svakog čuda tri dana dosta“.
– David je i kod kuće pokušao da objasni da mu neko smešta aferu. Kad se priča pojavila, prvo je zvao majku Biljanu da joj kaže da ne čita ništa što se piše, da mu neko smešta, a ona mu je rekla: „Sine, i da je sve tačno, bitno je da si mi živ i zdrav! Tvoj život, tvoja stvar, ništa ne brini.“ Nisu stigli lepo ni da popričaju o svemu jer je Aleksandra Nikolić, Dejanova devojka, morala iz rijalitija zbog operacije. Dejan i Biljana su primetili da David krišom ide da razgovara telefonom, nekoliko puta je vikao, bio je nervozan, pretpostavlja se da ga taj političar zove. Svaki put je besan, ali se trudi da kulira situaciju – kaže izvor blizak Dragojevićima.

David ćuti, čuva
fotelju funkcioneru

Dragojević se dosad nije oglašavao po pitanju afere ni na društvenim mrežama, a kako smo saznali, to je zato što ne želi da se priča produbljuje.
– David ne želi da se oglašava u medijima, neće ništa da demantuje jer hoće da haos što pre prođe. On je svestan da postoje dokazi o aferi, ali time što ne priča o kome se radi čuva fotelju tom funkcioneru. Davidovi kod kuće nemaju problem s tim što se desilo, ali on čuva leđa tom čoveku zbog toga što njegovi ne znaju za ovo što se desilo – kaže naš sagovornik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare