MILJANA STIŽE U ZADRUGU! Kulićeva ulazi u rijaliti bez Bebice, Marija otkrila sve, a evo kad ulaze ona i mali Željko! ŠOK

Miljana Kulić u lavju na Instagramu sa sestrom Anom, majkom Marijom i Markom Janjuševićem Janjušem, otkrila je da će u subotu ući u „Zadrugu 6“ posle drame nakon operacije. 

Tokom razgovora sa Janjušem i ćerkom Anom, Marija je otkrila da će Miljana ući u „Zadrugu 6“ ove subote, a sa njom neće biti njen dečko Nenad Macanović Bebica i ona, kao ni sin Željko:

– Miljana ulazi sada u subotu, Nenad sledeće subote, a ja 5. novembra. Ne ulazimo zajedno. Željko će s mojim bratom biti u apartmanu, ali izvan kompleksa – rekla je Marija Janjušu. 

Kako su još otkrili u videu, Marija, Miljana, Željko, Bebica i Miljana uskoro stižu u Beograd kako bi se pripremili za ulazak u rijaliti. A Kulićeva je otkrila da je proteklih dana bila na pregledima:

– Bila sam kod ginekologa na svim pregledima, mama mi je dala 100 evra da sve odradim. Bila sam i na ultrzvučnom pregledu dojki. Sve sam odradila- kazala je Miljana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare