DIDI DŽEJ ŠOKIRALA IZJAVOM: Svako veče sama kupam bebu, ne dojim je, a mleko kupujem u Beču. O OVOME SE I DALJE PRIČA

Dijana Rokvić poznatija kao Didi Džej gostovala je pre dve godine u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji kod voditeljke Ljiljane Stanišić i o toj emisiji se i dan danas govori. Posebnu pažnju gledalaca je privukao trenutak kada je domaćica emisije pevačici priredila iznenađenje. U studio je dadilja dovela pevačicinu ćerku Dajanu koja je tada imala šest meseci.

– Jao, da li je moguće da ste je doveli, ne mogu da verujem, jao bebo, pa ona je budna, jao bože ne mogu da verujem, pa ona je budna je l to specijalno zbog emisije – rekla je Didi.

Voditeljka je istakla da je devojčica preslatka.

– Da, to je mala zvezdica, da vidimo kakva si mama – istakla je.

Dijana je bila oduševljena kako je dadilja obukla njenu ćerku:

– Nisam znala da će je ovako srediti, dobro, kad spava obuče neku pidžamu, ali ja se uvek trudim da bude onako stilizovana – rekla je.

Ljiljana je konstatovala da beba više liči na oca Danijela Rokvića.

– Mnogi kažu da će ona biti velika zvezda, ali ko zna, već sad voli da se slika. Liči na tatu. On je molio Boga da liči na mene, ali sam srećna što liči na njega. Ovo je prvi studio u koji je ušla. Ovo je istorijski momenat – smatra pevačica.

Stanišićka je upitala kakva je kao majka i da li kupa bebu s obzirom na to da Dijana ima veštačke duge nokte.

– Vidi se da vodim računa. Moja beba je obučena kao ja. Kupam je stalno, negovana je, svako veče je kupam. Koristim formulu, ne dojim je. Odlučila sam da će beba koristiti formulu ali iz inostranstva. U Beču kupujem to. Moram da kažem da sam suprugu za rođendan kupila gitaru i on joj je svirao tokom cele moje trudnoće i sada kad joj svira ona je oduševljena – rekla je Didi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare