Ustaše OPSEDNUTE time da Vučiću skinu glavu! Sada su poručili: “Stavili smo ga između čekića i nakovnja”

Ustaški mediji pod palicom hrvatskog premijera Andreja Plenkovića opsednuti su time da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću skinu glavu

Kako su njihovi naslovi svaki dan sve morbidniji, danas je hrvatski portal “24 sata” objavio sraman tekst sa naslovom “Rado Vučić ide u EU, ali Srbi baš neće: Više ne sedi na dve stolice, već je između čekića i nakovnja”.

U ovom tekstu ustaški portal izneo je sramne optužbe na račun predsednika Vučića, u kojima navode da  mu iz Evrope dolazi “70 odsto svih ulaganja, a da mu je Rusija važna zbog gasa”.

Ustaše su ovakvim tekstom i naslovom praktično poručile: “Stavili smo Vučića između čekića i nakovnja”, što je i više nego jasan pokazatelj da ustaša Plenković želi “glavu” predsednika Vučića na panju.

Ovo je i više nego jasan pokazatelj da ustaša Plenković želi “glavu” predsednika Vučića na panju i kroz ovakve tekstove se lako može zaključiti da on živi za trenutak da Srbija, na čelu sa predsednikom Vučićem poklekne pred mnogobrojnim pritiscima. 

Činjenica je da je naša država izložena brojnim pritiscima, ali je isto tako jasno da Vučić ne radi za zapadne ili ruske interese, već isključivo za srpske, kao i da će mudrom politikom i diplomatijom osigurati građanima sigurnu budućnost uprkos olujama na međunarodnoj sceni.

Podsetimo, Srbiji je od 10. oktobra, na osnovu najnovijeg paketa sankcija EU, zabranjen uvoz ruske nafte preko “Janafa”.

Nakon toga, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pojasnio da je odluka o nafti odložena do 1. decembra, do dana kada je važila stara odluka. Vučić je objasnio da odlaganje odluke o nafti ne znači da postoji obrazloženje zašto postoji hrvatska inicijativa da Srbija ne dobije energent iz JANAF-a.

– Ukoliko ne dođe do promene, ostaje stara odluka. Pazite, mi naravno možemo da uvozimo Kirkuk. Ali nije to samo platiti 20 odsto više, država to preuzme na sebe. Teško je, ali bismo preživeli. Vidite sada tenzije između Saudijaca i Amerikanaca. Optužuju Rijad da radi sa Rusima, a sada se očekuje i da Amerikanci vade svoju naftu. I biće enorman rast cena nafte – rekao je predsednik.

Našoj zemlji je uvoz ruske nafte zabranjen na predlog i insistiranje ustaškog režima u Hrvatskoj, javili su mediji u Briselu, a to su potvrdili i u Zagrebu.

Jasno je da je Hrvatskoj ovo bila prilika za direktnu osvetu Srbiji zbog insistiranja predsednika Vučića i Srbije na istini o ustaškoj zločinackoj politici i genocidu u Jasenovcu!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare