TROJE POVREĐENIH DANAS NA OPERACIJI: Posle nesreće u Ovčar Banji prebačeni u Beograd

Od desetoro povređenih ljudi, koji su juče zbrinuti u Čačanskoj bolnici nakon pucanja mosta u Ovčar Banji, troje je prebačeno u Institut za ortopediju Banjica u Beogradu i oni će danas biti operisani.

Sedmoro koji su ostali na daljem lečenju u Čačku su stabilno, dvoje je je u intenzivnoj nezi, a ostalih pet najverovatnije će danas biti otpušteni na kućno lečenje.

U Institutu Banjica za Euronews Srbija kažu da troje pacijenata, povređenih u nesreći u Ovčar Banji, spremaju danas za operaciju.

„Njihovo stanje je stabilno i u toku dana biće operisani“, kažu u Banjici.

Ranije su u Čačanskoj bolnici rekli da su troje pacijenata morali da prebace u Spinalni centar Instituta za ortopediju Banjica u Beogradu zbog povreda kičmenog stuba, odnosno pršljenova.

U Čačanskoj bolnici jutros kažu da je dvoje pacijenata u intentivnoj nezi, dok će petoro najverovatnije tokom dana biti otpušteno na kućno lečenje .

„Od sedam pacijenata koji su ostali kod nas dvoje je intenzivnoj nezi njihovo stanje je trenutno stabilno. Ostalih pet su na Odeljenju ortopedije i Odeljenju hirurgije i najverovatnije će tokom dana biti pušteni kući“, rečeno je za Euronews Srbija u Čačanskoj bolnici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare