KOMŠIJE HARISA DŽINOVIĆA OTKRILE PRAVO LICE CELE PORODICE! Imaju kućnju pomoćnicu, baštovana i kuvara, dali su im i ovaj NADIMAK

Porodica pevača Harisa Džinovića oduvek je u centru zbivanja, što pevaču nije baš po volji. Prvo je to bilo kada se oženio dosta mlađom Melinom, a sada im ćerka Đina objavama na društvenim mrežama krade popularnost.

Susedi kažu da se svi dive vili ovog bračno para, ali da je svaki član porodice drugačiji.

– Haris je u prirodi kao i na televiziji, nekako je suzdržan. Deluje uobraženo, ali mislim da je to njegov način da se odbrani od dosadnih pitanja prolaznika. Znate već kako ljudi mogu biti naporni kada su javne ličnosti u pitanju, a njegov stav govori jasno „ne prilazi“, kroz osmeh kaže komšije koji živi u zgradi preko puta Harisove vile.

U ovom mirnom delu Beograda, teško je bilo naći ljude koji žele da pričaju o Harisu i Melini.

-Melina je jedna vesela i harizmatična žena. Prosto kada je vidite ona sija, za razliku od Harisa čiji osmeh skoro da nikada nisam videla. Mi se često šalimo da su njih dvoje „mrgud i lepotica“, On je zaista stalno smrknut, ali kada mu se javim on otpozdravi, na pitanje kako ste komšija? odgovori „dobro dobro“. Ne mogu da kažem da nije pristojan, ali nije ni pristupačan. Vidimo da se o njihovoj ćerki piše, mala je stvarno lepa i kao i sva deca tog doba uvek sređena, doterana. Sina retko ga viđamo, za razliku od nje koja stalno negde ide, vraća se, dovodi društvo – priča komšinica Mirjana.

– Imaju i baštovana i kućne pomoćnice, mislim da im ponekad dolazi i kuvar, naročito kada su neka slavlja, a često se kod njih slavi. Harisu je tu i studio, pa vidamo i neke pevače da dolaze. Nikada nije bučno jer je verovatno dobro urađena zvučna izolacija. Cvetni aranžmani često stižu na adresu, to Melina poručuje jer voli da joj prostor bude lepo uređen. Tokom leta smo ih viđali na bazenu koji imaju na toj terasi, dolazili su im i prijatelji, naročito male Đine, otkriva Nataša.

– Verujem da oni i ne znaju ko su im komšije, niti se druže, niti ih viđamo da šetaju po kraju. Harisa često vidim sa torbom za tenis kako odlazi na trening, a iako trči ili šeta to čini po Košutnjaku. Melina je uvek u vrtoglavim potpeticama. Nikada je u patikama nisam videla.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare