ZVEZDE GRANDA I NIKAD NIJE KASNO PRELAZE NA PINK! Evo kada kreće emitovanje emisija

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno“ ponovo će biti emitovani na Pink televiziji od novembra, a prva emisija ZG biće u dosadašnjem terminu, subotom od 21 čas.

Naime, direktor „Pinka“ Željko Mitrović i vlasnik „Granda“ su postigli dogovor u sredu, a do zvaničnog potpisivanja ugovora doći će u petak, te će nova sezona emitovati na „ružičastoj“ televiziji.

Iako se spekulisalo da će „Zvezde Granda“ ostati na Prvoj televiziji, došlo je do promene, a emitovanje nove sezone će početi početkom novembra.

Takođe, na televiziji Pink biće prikazivane i emisije „Pratkična žena“ i „Grand specijal“, saznajemo od izvora.

Podsećamo, danedavno Saša Popović nije mogao da odgovori novinarima gde se emitovati šou koji se snima pod njegovom dirigentskom palicom. On je podsetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici „Granda“ i da on vodi pregovore ni gde će se „Zvezde Granda“ emitovati niti ko će sve biti u žiriju.

Inače, svima je već poznato da su u novoj sezoni u žiriju Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare