„ŽAO MI JE DEJANA, CEO ŽIVOT IMA POSLA SA NEMORALNIM DEVOJKAMA!“ Maja i Zorica osule paljbu po Aleks: Vuk dlaku menja, ćud nikad!

Maja Marinković i Zorica Marković komentarisale su emisiju „Pitanja gledalaca“, tokom koje je Milica Veselinović priznala da je Bilalu Brajloviću udelila čokoladicu, koju mu je poslala Aleksandra Nikolić.

– Jedna stvar je jasna „Vuk dlaku menja, ali ćud nikad“, otrcano, ali je istinito. Majo, ti vodiš cirkus. Veruj mi, ja tebe poznajem, ja da perem veš i da te gledam, zovem se Dobrila, primera radi. Rekla bih da nisi normala, ali si iskrena bar. Ti ideš u srž i u suštinu – rekla je Zorica.

– Mnogo se foliraju – rekla je Maja.

– Zato ja tebe nikada neću uvrediti i reći neke ružne reči. Znaš li ti koju pozadinu sve ovo ima, koliko to opasno da bude na kraju. Ovde je bitna namera. Ništa se ne dešava, kakav crni Marko Marković, to je čist inat, kome ne znam, samoj sebi. Posle Mensura, ona ne može da bude sa ovim – rekla je Zorica.

– Kada je ona da došla istuširana, nakon što sam je polila pivom, Ivana je nju pitala da li je dala Bilalu čokoladicu i rekla da je od Aleks, kazala je da jeste, pa je pokušala da se ispravi, ali je bilo kasno – rekla je Maja.

– Nespremna je bila, nakon što je tišina nastala, ona je promenila odgovor, ali je bilo svima jasno šta je prvo rekla – rekla je Zorica.

– Kazala sam ti ja da od promene Miličine nema ništa – rekla je Maja.

– Kako da tako uradi nešto čoveku koji je bio uz nju, da mu udari na porodicu i sve što mu je važno – rekla je Zorica.

– Meni je žao Dejana, njega ceo život samo neke nemoralne žele – kazala je Maja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare