ALEKSANDRI NIKOLIĆ PUKAO SILIKON U GRUDIMA! Zadrugarka hitno mora na operaciju!

Aleksandri Nikolić pukao je silikon u grudima! Učesnica „Zadruge 6“ požalila se juče na jake bolove u grudima, pa su je hitno odveli kod lekara

Njen dečko Dejan Dragojević za Informer otkriva da je Aleks pukao silikon i da se plaši za život svoje devojke. 

– Aleks je mnogo loše! Raspada se od bolova, izgleda da joj se silikon u grudima izlizao i pukao, tako su mi rekli. Bila je juče kod lekara, ići će sutra ujutru ponovo. Ma ceo dan je preplakala, slabo je ustajala iz kreveta. Čuo sam da su joj operaciju zakazali tek za ponedeljak, izgleda da ne može ranije. Znam da pije dosta lekova protiv bolova, nekako će izdržati… – priča pobednik „Zadruge 5“ i dodaje da ne može da se smiri:

– Otkako sam saznao da Aleks ima taj problem, ne znam za sebe, mnogo sam uplašen! Najviše na svetu bih voleo da sam uz nju. Rekli su mi da će posle toga ostati u apartmanu u bolnici.

Deset dana oporavka

Za Aleksandrin život zabrinuta je i njena majka Slovenka Lunis. 

– Molim se Bogu da se moje dete izvuče, ona je smisao mog života! Potresla sam se, ne mogu da verujem šta ju je snašlo dok je u rijalitiju. Loše joj je od juče, non-stop pratim program i videla sam da nije ni ručala ni večerala, baš je oslabila i to me brine. Komšinica sedi sa mnom, pa imam sa kim da podelim muku – priča Slovenka i dodaje da su joj odmah javili za ćerkino zdravstveno stanje:

– Ima komplikacije sa silikonom u grudima! Volela bih da budem uz nju posle operacije, da je držim za ruku i kažem joj da će sve biti u redu. Rekli su mi da će joj biti potrebno bar deset dana da se oporavi, nije to bezazlena intervencija.

Spavala pored ćerke

Slovenka za sve krivi plastičnog hirurga, kod kog je njena ćerka ugradila silikone.

– Nije bio dobar hirurg! Iako je išla preko preporuke, eto šta ju je snašlo! Kada je uradila grudi, ja sam na dušeku u bolnici spavala pored nje i čekala da se probudi. Ma ne znam zašto je uopšte želela da uradi silikone! – kaže majka Aleksandre Nikolić.

Izvadila silikone iz usana

Aleks Nikolić je pred sam ulazak u „Zadrugu 6“ izvadila silikone iz usana. Starleta je to uradila na predlog svog dečka Dejana Dragojevića, koji ju je savetovao da vrati prirodni izgled.

– Pre nego što je ušla u „Zadrugu“, izvadila je silikon iz usta kod novog lekara, koji je dobar i nadam se da će baš taj hirurg da joj pomogne sada kad bude imala novu operaciju – kaže Aleksandrina majka Slovenka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare