„PARANOJA I ANSIOZNOST SU MOJA REALNOST“! Dušica Jakovljević otkrila ŠOK istinu o sebi: Iskorišćena sam

Dušica Jakovljević se trudi da sačuva svoj privatni život i intimu daleko od očiju javnosti. Voditeljka tvrdi da je puno puta u životu doživela da bude povređena i da je iskrenost puno koštala.

– Postala sam paranoična i sve više zatvaram svoj krug ljudi oko sebe. Imala sam previše poverenja i doživljavala sam izdaju, često sam transparentno pričala o svom životu. Oni koji me poznaju, tvrde da se nisam promenila, a ja smatram da jesam. Bila sam previše dostupna, a to je pogrešno protumačeno ili je bilo iskorišćeno na neki drugi način. Jedno je biti otvoren, a drugo je biti prohodan, tu rečenicu sam počela da primenjujem u svojoj svakodnvnici – kaže Dušica Jakovljević.


– Trudim se da sačuvam ono što je moja intima i neki deo sebe koji treba da bude moj privatan život. Nisam uobražena, to je stvar zaštite i lične nege, psihičke pre svega. Delujem nadmeno na prvi pogled. Imam povremeno izraženu socijalnu anksioznost kada idem na mesta gde ima više ljudi. Kada se sve to pomeša, dobijete Dušicu kakvu vidite, sve to ima neki lep uticaj.

Voditeljka kaže da na estradi postoje iskrena prijateljstva.

– Ima prijateljstva i drugarstva, ali ja ne volim da objavljujem to na društvenim mrežama. Ne delim ljude i ne pravim razliku da li su iz javnog života ili sveta estrade, čak većina mojih prijatelja se ne bavi javnim poslom. Volim ljude, moji prijatelji imaju svoje poslove i čak ne prate moje emisije. Često se dešava da ne stignemo da se vidimo, ali znam da su tu za mene kao i ja za njih. Svako od nas ima svoje radno vreme, teško je uklopiti se, ali znamo da naše drugarstvo nema rok trajanja – kaže Dušica

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare