EDITA OTKRILA DA LI JE PRISUSTVOVALA VENČANJU INDI I NJENOG MUŽA IZ DANSKE! Pevačica se oglasila, evo u kakvom su odnosu sestre!

Pevačica Indira Aradinović Indi u krugu najbližih izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku iz Danske, dok je bračni par planirao veliko svadbeno veselje na proleće sledeće godine.

Kako je venčanju prisustvovalo mali broj ljudi, mnoge je zanimalo da li je na intimnoj ceremoniji bila njena sestra Edita Aradinović.

– Naravno da sam prisustvovala, bilo je prelepo intimno, i emotivno! Poželela sam joj veliku porodicu i dugoročnu ljubav, sve najlepše što se poželeti može – poručila je Edita.

Podsetimo, godinama se pisalo da sestre Indi i Edita Aradinović nisu u dobrim odnosima. Govorilo se o porodičnim raspravama, svađama, a njihove prepirke na društvenim mrežama bile su javne. Čak se u jedom trenutku Indi „odrekla“ svoje mlađe sestre, a one su nedavno zakopale ratne sekire, što je Edita potvrdila kada je snimala sestru na jednom od njenih nastupa u maju ove godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare