PEVAČ PROGOVORIO O LJUBOMORI U BRAKU, OSVRNUO SE I NA RIJALITI: Otkrio kako njegova žena reaguje kada se nađe u društvu starleta!

Pevač Deni Boneštaj pomno prati komentare na društvenim mrežama koji ga ponekad i povrede, ali i dešavanja u rijalitiju jer je pre nekoliko godina i sam bio učesnik jednog.

Pevač ističe kako ne bi mogao da izdrži boravak u zatvorenom prostoru sa mnogo različitih karaktera, ali da voli da prokomentariše i isprati dešavanja, pa se tako osvrnuo i na dve rijaliti učesnice i velike suparnice Maju Marinković i Dalilu Dragojević i otkrio koju više ceni.

– Maja Marinković je super jer mislim da uopšte nije zlonamerna, njoj ne može ništa da se zameri. Veća je muka ovo što je Dalila uradila. Ne podržavam ni jednu ni drugu, ali ako biraš između dva zla izaberi manje. Mislim da Maja nije zlobna osoba, često dolazi na naše nastupe, pa je poznajem i lično. Pozitivna je, nije zlopamtilo, ona voli da je tako pozitivno luda, bože moj.

Boneštaj je srećno oženjen i ima četvoro dece, a pevač je otkrio da li u njegovom braku ima prostora za sumnje i ljubomoru i objasnio kako bi njegova žena reagovala da se nađe u društvu Marinkovićeve koja je poznata kao velika rijaliti zavodnica čijem šarmu nisu odoleli ni oženjeni muškarci.

– Moja supruga se nikada nije plašila jer zna kakav je moj nivo. Nikada se nije plašila ni Maje Marinković ni bilo koga zato što ona zna moj stav prema tim stvarima i zna da teško može da se desi da ja budem inicijator da se naš odnos i porodica uništi. Teško mi pada što sam često odvojen od žene i dece, ali imam svoj cilj i sve što radim radim zbog njih – iskreno je odgovorio pevač.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare