BIVŠA DEVOJKA UROŠA ĆERTIĆA ULAZI U „ZADRUGU“! Kaskaderu se ne piše dobro! NOVA ZADRUGARKA ĆE NAPRAVITI HAOS U BELOJ KUĆI! 

U Belu kuću će se uskoro useliti još jedna atraktivna devojka koja je bila u emotivnoj vezi sa jednim od najpopularnijih zadrugara šeste sezone

Kako tvrde pojedini domaći mediji, Jovana Novakov, koja je i ranije bila učesnica rijalitija, bila je u ljubavnom odnosu sa kaskaderom Urošem Ćertićem i ona će, navodno, postati nova učesnica šeste sezone „Zadruge“. 

Jovana je navodno u pregovorima sa čelnicima Pink produkcije, a zasigurno je da njen ulazak na velelpno imanje neće odgovarati Urošu, s obzirom na njihovu prošlost, a postoji i mogućnost da iznese detalje iz njihove veze.

Ćertić je i pominjao da „ima simpatiju“ van rijalitija, a da li se odnosilo to na nju, ostaje nam da saznamo ukoliko uđe u rijaliti.

– Što se tiče Uroša, ponašanje mu je kriminalno, jer znam šta je pričao pre ulaska unutra, znači, zna zašto je ušao i bedno mi je to napadanje na žene i ostalo. On najbolje zna da ne bi trebao ništa od toga da radi, zna on ko ga gleda i zašto ne bi smeo ništa od toga da uradi. Ne opravdavam to što su uradili Kristijan i Emil, ali ne opravdavam ni Uroševo celokupno ponašanje, znam kako to funcioniše sve u rijalitiju, kada ti se napuni čaša, znači ne treba ti ništa, samo ta jedna kapljica. Opet kažem, Kristijan je zaostao u devedesetim, Uroš još više zaostao u devedesetim, samo što Uroš to sebi ne sme da dozvoli, a nije smeo ni Kristijan, s obzirom da mu je žena trudna. – rekla je Šmizla nedavno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare