UROŠ ĆERTIĆ NASTAVLJA DA PROVOCIRA! Kaskader se OBRUŠIO na pevača, pale teške uvrede: Od rođenog brata ne znaš pesmu!

Uroš Ćerti obrušio na pevača narodne muzike Mikicu Bojanića.

Naime zadrugari su nedavno dobili zadatak da izaberu pobednika „Zadrugovizije“, te je red došao na Ćertića, koji je osuo drvlje i kamenje na Bojanića.

Kaskader je žestoko iskritikovao Mikicu Bojanića, na račun njegovog nastupa i teksta pesme od njegovog rođenog brata Baneta Bojanića.

Uroš Ćertić se okomio na Mikicu, te krenuo da rešeta izlaganjem:

– Šta da kažem najviše me je razočarao Mikica Bojanić, očekivao sam mnogo više od njega, ja nisam pevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pevače, koji su ti se smejali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu, što od svog rođenog brata ne znaš pesmu – oštro je Ćertić i dodao:

– Ja imam odličnu moć zapažanja pa sam uvideo kako su ti se smejale kolege, što ne znaš pesmu od brata, najijskrenije ti kažem da je bilo tako! Da li matrica može jednu Mariju Šerifović može da poljulja, jeste sve ispalo na kraju u redu, ali pitaj ti tvoje kolege šta oni misle o tebi i tvojoj izvedbi pesme – rekao je Uroš.

Mikicu Bojaniću je očito bilo jako krivo i bio je strašno iznerviran Ćertićevim kritikama, te je iskoristio priliku da odgovori Ćertiću i na neki način da popravi sliku svog učešća na Zadrugoviziji:

– Ja sam sam kriv, što sam dopustio kolegama da mi se smeju. Što se tiče matrice neki su ovde po pola sat sat vežbali, tako da se ne pravdam sam sam sebe ugrobario, to je kod nas normalno što sam dozvolio da se drugi naslađuju na moj račun i što me kritikuju zbog lošeg nastupa – rekao je Mikica Bojanić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare