Obdukcija pokazala da je Dobrinka umrla u najgorim mukama: Đorđe prećutao motiv ubistva majke na Voždovcu

Zločin se dogodio u subotu, a telo nesrećne žene našao je njen suprug M. M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer je bila u spavaćoj sobi na krevetu, pokrivena ćebetom

Dobrinka M. (61) umrla je od povreda koje joj je batinama naneo njen sin Đorđe M. (26) i to najverovatnije drvenom motkom u stanu na Voždovcu, saznaje „Telegraf.rs“. 

Zločin se dogodio u subotu, a telo nesrećne žene našao je njen suprug M. M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer je bila u spavaćoj sobi na krevetu, pokrivena ćebetom. Međutim, na njenom licu primetio je povrede, a na zidu i podu krv.

Kako saznajemo obdukcija je pokazala da je nesrećna žena umrla u najgorim mukama. Naime, nju je sin drvenom motkom tukao po glavi i telu dok nije izdahnula.

– Zvao sam Dobrinku na mobilni telefon. Nije mi se javila i odlučio sam da odem u stan. Otključao sam vrata i našao sam je u spavaćoj sobi. Kada sam prišao video sam da ima povrede na licu. Bila je pokrivena ćebetom. Zvao sam komšije da odmah zovu lekare – ovako je policiji ispričao M. M. otac osumnjičenog mladića za teško ubistvo majke na Voždovcu.

Prema njegovim rečima, Dobrinka je iz Bosne i Hercegovine došla kako bi se starala o bolesnom sinu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare