BRUKA U HUMSKOJ! Navijači Vojvodine MALTRETIRALI fudbalere posle poraza od Partizana: Šta je ovo? Šta ovo znači, bre?!

Najavljivali su dolazak u Humsku u velikom broju, pozivali su sve da dođu u Beograd da podrže svoj tim, a nakon što su to uradili, navijači Vojvodine su osramotili sebe i igrače svog tima.

Vojvodina je u derbiju 13. kola Mozzart bet Super lige poražena od Partizana rezultatom 4:1, a vatrene pristalice kluba iz Novog Sada bile su nezadovoljne izdanjem fudbalera koji predstavljaju njihov tim.

Nakon utakmice, „Firma“ je pozvala igrače kako bi im podelila lekciju, pa su fudbalerni mirno stajali ispred tribine.

– Šta je ovo? Gde je borba? Gde je želja? Spremni smo za vas da poginemo svaku utakmicu, od vas najmanje očekujemo da pokidate, ne morate svaku da pobedite, ali svaku morate da poginete za nas – govorio je navijač sa megafonom.

Potom su se javili i ostali navijači.

– Hoćemo da se svađamo sad? Za vas smo uvek tu. Šta ovo znači, bre? Šta ovo znači, ajde recite, bre? – moglo je da se čuje sa severne tribine, dok su fudbaleri pognutih glava stajali ispred navijača.

Neki od fudbalera su ostali bez dresova, a sve se završilo pozdravom i pesmom, iako igračima definitivno nije bilo ni do kakve pesme. Jedva su dočekali da se upute ka svlačionici i napuste stadion u Humskoj.

Vojvodina trenutno zauzima sedmo mesto sa 22 bodova, ali uz utakmicu manje od Voždovca (23 bodova) i Novog Pazara (24 bodova).

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare