DIREKTOR OŠ U KALUĐERICI IZNEO DETALJE O BRUTALNOM NASILJU NAD PRVAKOM: Dete je bilo preplašeno, evo šta se sve dešavalo u toaletu

Direktor osnovne škole u Kaluđerici u kojoj je, prema navodima medija, brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda u školskom toaletu, potvrdio je za Kurir da je tokom jučerašnjeg dana došlo do ovog incidenta.

– Na jednom od malih odmora juče u školskom toaletu za učenike od prvog do četvrtog došlo je do incidenta kada je prvak ušao u toalet gde je došlo do guranja sa starijim učenicima. Prema rečima prvaka đaci starijih odeljenja su ga gurali gde je tokom udario leđima u zid, a zatim pao na pod – kaže direktor i dodaje:

– Nakon toga je prvak došao kod učiteljice i ispričao šta se desilo. Bio je uplašen. Učiteljica je obavestila školsku upravu, a obavestili smo i Ministarstvo prosvete. Takođe, uputili smo i roditelje u ovaj incident.

Podsetimo, beogradski mediji pišu da je u pomenutoj školi brutalno napadnut učenik prvog razreda na koga su nasrnula tri učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu navodno i stavljali glavu u wc šolju i udarali ga njegovom glavicom o zid toaleta.

Takođe, navodi se da dete nije zatražilo lekarsku pomoć.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare