GORAN MIHAJLOVIĆ JE BIO PRVA ŽRTVA KLANA VELJE NEVOLJE! Sada znamo i ZAŠTO SU GA UBILI, povezan je i njegov TAST! 

Goran Mihajlović, iz Resnika, verovatno je prva žrtva zloglasnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a dan danas nepoznati su motivi ove likvidacije

Motiv ubistva Mihajlovića još nije u potpunosti poznat iako će se ovaj slučaj konačno naći pred sudom. Ipak, prema najnovijim informacijama postoje određene sumnje da bi mašina za proizvodnju droge „ekstazi“, koju je Mihajlović dobio od svog tasta Nenada Stankovića zvanog Čoki, mogla da bude razlog zbog koga se sukobio sa mafijaškim klanom.

Stanković je ranije osuđivan za ovaj ilegalan posao, zbog čega je i osuđen na višegodišnju robiju. Pomenutu mašinu Mihajlovićeva supruga je prepoznala na snimcima zabeleženim u kući strave u Ritopeku, zbog jedne specifičnosti, piše Informer.

Pred Specijalnim sudom u Beogradu u ponedeljak je održano pripremno ročište u postupku koji se vodi protiv pripadnika ove grupe. Na optuženičkoj klupi će se naći Vlado Draganić, Miloš Budimir, Srđan Lalić, Dejan Tešić, Vladimir Grek, Aleksa Stošić, Senad Rešović i Dragan Mitrović i dvojica okrivljenih saradnika Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin.

Oni se terete da su u aprilu 2019. godine u Beogradu ubili Gorana Mihajlovića iz Resnika, a u avgustu 2020. Nikolu Mitića. Značajan doprinos u otkrivanju pojedinosti ovih zločina dali su optuženi pripadnici grupe Spasojević i Hrvatin, posebno imajući u vidu da su tela žrtava uništavana nakon likvidacije, kao i većina drugih tragova. Ipak, do sada nije u potpunosti razjašnjen motiv ubistva Gorana Mihajlovića, iako se sumnja da bi posredi mogli biti Mihajlovićevi poslovi sa drogom.

Razlog zbog kog se Mihajlović našao na meti jedne od najopasnijih grupa ikada stvorenih na našim prostorima mogao bi da se krije u njegovoj prošlosti, odnosno njegovim vezama. Naime, dok se Mihajlović još nije probio na srpsko narko-tržište, jedan od vodećih proizvođača sintetičke droge „ekstazi“ bio je Nenad Stanković zvani Čoki iz Resnika, koji je u 2017. godine uhapšen.

Tada su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala otkrili laboratoriju ekstazija u kojoj su pronašli 52 kilograma ove droge, zajedno sa 80 kilograma mase potrebne za proizvodnju. Čokija i Mihajlovića povezuje K. S, Čokijeva druga ćerka koju je, kako Nova nezvanično saznaje, oženio upravo Mihajlović.

Kako su ispričali izvori upoznati sa ovim slučajem, postoje izvesne okolnosti koje upućuju na to da je Mihajlović, nakon Čokijevog hapšenja, delimično preuzeo posao sa narkoticima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare