/VIDEO/“IDEMO NA POLIGRAF“ Željko Mitrović prelomio i postavio uslov Baki Prasetu: „Tri dana ga već dozivam da skupi hrabrosti i da ne bude strina“

Sukob između prvog čoveka „Pink“ televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg pod pseudonimom Baka Prase, ne jenjava.

Mitrović se sada oglasio na svom Instagram profilu i pozvao Bogdana Ilića da idu zajedno na poligraf.

Screenrecording Instagram zeljko mitrovic


Screenrecording Instagram zeljko mitrovic

„Još uvek čekam ovog vranjanskog zvanog Baka Prase da prihvati da u četvrtak odemo zajedno dobrovoljno na poligraf, zapravo detektor laži i da vidimo ko je pedofil, a ko ne! Zakon je jednostavan, a poligraf nepogrešiv! Važno je da ovo uradimo dok je ovaj lažovski seljačić još na slobodi! Tri dana ga već dozivam da skupi hrabrosti i da ne bude strina, tetka ili baka sve jedno“, napisao je Mitrović.

Podsetimo, sukob između prvog čoveka „Pink“ televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg pod pseudonimom Baka Prase, ne jenjava, a u toku jučerašnjeg dana su usledile nove prozivke.

Naime, nakon što je Bogdan na svom Jutjub kanalu objavio novi video zapis u kom sa ocem – sveštenikom Nenadom Ilićem komentariše Mitrovića, Željko je uzvratio putem društvenih mreža.

– Opet se koprca onaj lažni srpski sveštenik iz Amsterdama, koji treba samo manje da bude nervozan i da sačeka novi dokumentarac za koji je uveliko spremna građa o njemu i drugim uljezima u SPC, jer kako čuh danas, podržava Svinju i za “belo” i za Kikinu smrt, kaže savremene tehnologije! Moja majka nije toliko tehnološki savremena ali me ipak pitala danas šta se to dešava? Ja joj u sred pisanja odgovorih, pišem nešto amsterdamskom crkvenom velikodostojniku – napisao je, između ostalog, Željko na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa majkom.

Podsećanja radi, verbalni sukob između Ilića i Mitrovića je otpočeo pre nekoliko nedelja kada je jutjuber obelodanio da mu je Željko navodno ostao dužan određenu svotu novca. U danima koji su usledili su usledile brojne optužbe sa obe strane, a cela priča će, po svemu sudeći, epilog naći na sudu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare