SRBIJO, NJOJ JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Pomozimo Nikolini slanjem 87 na 2407 

Nikolina boluje od epilepsije i cerebralne paralize i već je imala dve operacije kukova!

Nikolina Gvozdenović rođena je 2019. godine, kada su i počeli svi njeni zdravstveni problemi.

Hrabra Nikolina rođena je kao prevremena beba. Sa samo šest meseci ugrađen joj je BP šant, a sa godinu i po mala Nina dobija epilepsiju. Da zlo nikad ne dolazi samo, dokaz je da je sa dve godine dobila dijagnozu da ima cerebralnu paralizu. Borba za Ninino zdravlje ne prestaje, uz veliki trud njenih roditelja i ljudi dobrog srca, godinu dana se leči u Turskoj, gde joj tamošnji lekari ukazuju na probleme sa kukovima, te ima dve operacije kukova u Turskoj bolnici. Kada se sakupi novac planirano je lečenje matičnim ćelijama u koje se polaže dosta nade. Iz tog razloga Nikolini je potrebna pomoć svih nas!

Sredstva koja su potrebna za lečenje, njeni roditelji nisu u mogućnosti sami da obezbede. Pomozimo maloj Nikolini da se od svoje bolesti udalji kao pobednik hodajući… Danas je na vreme…Sutra može biti kasno!

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Nikolini za njeno bolje sutra tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 87 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Nikolini!

Dinarski račun: 160-487300-63

Devizni račun: 00-540-0002393.3

IBAN: RS35160005400002393378

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare